Stillingsannonse:

Reporter's notebook
Reporter's notebook

Hamar Arbeiderblad søker nyhetsjeger/journalist og debattleder/kommentator

Søknadsfrist: 10. juni

Har du journalistisk teft og lyst til å sette dagsorden på Hedmarken?

Vår utviklingsredaktør går til stillingen som politisk redaktør i en riksdekkende avis, og vi benytter sjansen til å styrke laget med to spennende roller som skal ta HA videre i den positive og nyskapende retningen som nå legges for å møte fremtiden som Innlandets beste avis.

Nyhetsjeger/journalist i Hamar (fast stilling)

Har du nese for nyheter og brenner for å lage god og utfordrende lokaljournalistikk? Har du bredden som trengs for å avdekke egne eksklusive saker, men også til å respondere kjapt på hendelser og finne kraften i nære hverdagshistorier? Er du nysgjerrig på å utvikle deg som digital journalist og eksperimentere med fortellerform og nye verktøy? Da kan du være den vi ser etter.

Vi søker deg som har et hjerte for Hamar og kjenner pulsen i hjembyen.
Du jobber effektivt og kan gjøre rette redaksjonelle prioriteringer i en hektisk hverdag. Turnusarbeid må påregnes.

Debattleder/kommentator (fast stilling)

Vår satsing på bred debatt sørger for at HA er den foretrukne lokale arenaen for et levende ordskifte året rundt og døgnet igjennom. Slik skal det fortsatt være,
men vi ønsker å gjøre meningsjournalistikken vår tilgjengelig og relevant for enda flere.

Som debattleder i HA vil du få ansvar for at meningsstoffet på digitale plattformer og sosiale medier treffer og engasjerer yngre generasjoner og målgrupper som vi ønsker å nå ut til i større grad enn i dag.

Vi ønsker å bygge opp deg opp som en selvstendig og ny stemme i HA,
gjennom at du selv er synlig og aktiv, både på våre plattformer, og ute i miljøer der samfunnsengasjerte folk samles. I tillegg forvalter du innsendte tekster,
kronikker og leserinnlegg som folk sender inn selv.

Har du sans for frisk meningsbrytning og en sunn samfunnsdebatt, kan vi tilby en spennende stilling i et godt redaksjonelt miljø, med mulighet for å påvirke egne oppgaver og utviklingen av en viktig del av vårt lokale samfunnsoppdrag.

Den vi søker må være flink til å snakke med folk på tvers av alder, posisjon og bakgrunn, og har en sikker vurderingsevne, presseetisk og faglig.

For søkere til begge stillinger kan vi tilby:

  • Gode og dyktige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser og muligheter for kompetansepåfyll og egenutvikling
  • Redaksjonen holder til i moderne lokaler midt i Hamar sentrum
  • Leder for redaksjonsklubben er Christian Bergheim, tlf. 906 57 006

Kvinner oppfordres til å søke.

Send søknad med cv til Katrine Strøm på [email protected],
med frist 10. juni 2020, med hvilken av stillingene du søker i emnefeltet.

Tiltredelse etter avtale.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Hamar Arbeiderblad

Hamar Arbeiderblad har eksistert siden 1925. Hamar Arbeiderblad skal være den ledende lokalavisa og informasjonskanalen for Hamar-regionen, og både papiravisen og h-a.no har som primæroppgave å dekke nyheter, utvikling og næringsliv som er relevante for innbyggerne i Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. Avisen er en abonnementsavis som eies av Hamar Media, og hovedredaksjonen holder til på Hamar. I tillegg har redaksjonen avdelingskontor i Brumunddal.