Stillingsannonse:

Ledig stilling som journalist i Forskerforum

Søknadsfrist: 14. mai

Kan du gå i dybden, men jobbe raskt når det kreves? Er du samfunnsengasjert og legger stolthet i egne tekster? Har du egne ideer og er lydhør for andres?

Om arbeidsgiver:

Forskerforum er et nyhets-, reportasje- og debattmedium for kunnskapssektoren utgitt av Forskerforbundet. Forskerforum er inne i sitt 56. år og drives etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten. Bladet kommer ti ganger årlig i et opplag på om lag 22 000, og vi har en egen nettutgave. Nå har vi en ledig fast heltidsstilling som journalist.

 Forskerforum er et nisjeorgan, men nisjen er bred. Vi skriver først og fremst om vilkårene for forskere, høyere utdanning og forskning – ved universitet, høgskoler, forskningsinstitutt, helseforetak, arkiv, bibliotek og museum. Journalistene våre må kunne dekke kjerneområdene, men du får også frihet til å forme egne saker og interessefelt. Vi er opptatt av å dyrke hverandres styrker, og du får jobbe med mange ulike sjangere og bidra til å forme utviklingen av et nettsted og et etablert magasin.

 Vi ønsker en person som også kan rullere på å være nettansvarlig. Det innebærer å bidra til å planlegge saker, følge opp andre journalister, redigere og publisere.

 Send oss en søknad og fortell om hvorfor du kan passe hos oss og hvordan du kan bidra. Søkere må ha relevant høyere utdanning og journalistiske ferdigheter. Relevante kvalifikasjoner er interesse for politikk, fagforeningsvirksomhet, arbeidsliv og forskerhverdagen, analytiske evner og god språkføring. Vi verdsetter også erfaring med: publisering og presentasjon på nett, sosiale medier, foto og enkel fotoredigering.

 Forskerforum inngår i Forskerforbundets sekretariat med over førti ansatte sentralt i Oslo. Vi tilbyr gode muligheter for faglig utvikling, mulighet for hjemmekontor, subsidiert kantinetilbud, svært god pensjonsordning og gode lønnsvilkår. Vi kan strekke oss hvis vi finner den rette kandidaten.

Høres dette interessant ut? Send søknad med CV og attester til post@forskerforbundet.no

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte redaktør
Kjetil A. Brottveit, mobil 920 52 930.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS