Stillingsannonse:

Energiteknikk søker ansvarlig redaktør

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Nettstedet energiteknikk.net blir drevet av ElektroMedia AS, som også står bak et nyhetsbrev som kommer ut flere ganger i uken, i tillegg til å utgi fagbladet Energiteknikk.

Ansvarlig redaktør

Vil du sette dagsorden i energibransjen? Ønsker du å være tett på det som skjer innenfor fornybar energi? Trigges du av ansvar og muligheten til å skape vekst? Da kan stillingen som ansvarlig redaktør i et av Norges mest tradisjonsrike fagblader være noe for deg!

Kraftbransjen er i fokus som aldri før. ElektroMedia AS, som utgir fagbladet Energiteknikk og nettavisen energiteknikk.net, er på jakt etter en dyktig publisist som kan overta roret når ansvarlig redaktør nå trekker seg tilbake etter tjue år i stillingen.

Hva ser vi etter?

Vi ønsker oss en initiativrik skrivende redaktør - og en leder som kan motivere og inspirere. Redaktøren har det overordnede og daglige ansvaret for den redaksjonelle virksomheten, og rapporterer til styret. I tillegg til ansvarlig redaktør, består redaksjonen av en fast tilsatt dyktig og erfaren medarbeider, samt frilansere, alle med solid energijournalistisk kompetanse. I samarbeid med daglig leder og styreleder skal den nye redaktøren være en pådriver for digital utvikling og vekst og stake ut kursen for videre utvikling av utgiverselskapet, bladet og nettstedet. 

Du må god nyhetsteft, interesse og engasjement for det spennende som skjer på energiområdet, og kunne gå løs på utfordringene det kan være å sette seg inn i mer tekniske problemstillinger som grunnlag for å kunne lage de gode sakene.

Hva kan vi tilby?

Energiteknikk er fagblad og nyhetsportal for den fremtidsrettede energibransjen, med teknisk ansatte og ledere som sentrale målgrupper. ElektroMedia har god økonomi og er i sterk fremgang, med stor økning i digitale abonnementer, spesielt gjennom bedriftsavtaler med mange energiselskaper. Energiteknikk har fortsatt et betydelig abonnementspotensial, og dette skal vi forløse i årene fremover ved å bruke enda mer ressurser på å gjøre energiteknikk.net til det foretrukne nyhetsnettstedet. 

Du vil ha folk rundt deg som kan gi råd og veiledning hvis det trengs. Energiteknikk er uavhengig av eierinteresser, medlem av Fagpressen og redigeres etter Redaktørplakaten. Vi tilbyr gode lønnsbetingelser. Arbeidssted er Oslo-området. Ønsket tiltredelse er i august.

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i FRAM. 

Kontaktpersoner

Ann Mari Nygjerde, partner, 95750245ann.mari@framrekruttering.no
Bård Idås, partner, 95044483bard@framrekruttering.no

Søk på stillingen

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS