Stillingsannonse:

Nyhetssiden Sol søker journalist (prosjektstilling)

Søknadsfrist: 9. mai

Om arbeidsgiver

Om Aller X

Aller X er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje. 

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter.

I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Selv om vi er et konsern med over 400 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Liker du å jobbe med nyheter på en pulserende desk? Da er prosjektstillingen vi har ledig i Sol kanskje noe for deg.

Sol er Norges ledende nyhetsgenerator. Vår ambisjon er å gjøre de mest engasjerende og relevante nyhetene lett tilgjengelig for alle. På Sol får leseren samlet siste nytt fra landets største nyhetsmedier, nisje- og lokalmedier på ett sted, prioritert og presentert av våre dyktige vaktsjefer. Redaksjonen produserer også eget innhold, og det er dette vi nå ønsker å styrke.

Sol tilhører selskapet Aller X, som er eid av Aller Media. Vi når ut til en kvart million lesere daglig, og de fleste kommer inn via mobilforsiden vår. Det er litt flere kvinner enn menn som bruker oss. Leserne bor spredt over hele landet.

 

Vi trenger deg som

  • elsker å være i nyhetsbildet og følge med på det som skjer
  • skriver raskt, presist og har gode etiske reflekser
  • er god på å finne og formidle de beste historiene, enten du skriver en sitatsak fra utlandet eller finner en lokal «snakkis» her hjemme
  • liker det tabloide og å vinkle for å bli lest

 

Hos oss vil du

  • komme inn i et arbeidsmiljø med flotte kolleger som heier på hverandre og vil at du skal lykkes
  • være tett på nyhetsbildet i inn- og utland
  • få skrive om alt fra «breaking news» til underholdning, helse, livsstil og økonomi.
  • lære, skjønne og bruke trafikktall

Stillingen har i prosjektperioden arbeidstid 8-16. Varighet er ett år fra oppstart.

Er du journalisten vi søker etter? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Pernille Elene Bjørtomt Hunes
Redaksjonssjef
92602984
Pernille@sol.no

Synne Elise Solli Sanderud
Klubbleder
93862375
Synne.elise.sanderud@Aller.com

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS