Stillingsannonse:

Nyhetssiden Sol søker redaksjonssjef (vikariat)

Søknadsfrist: 3. mai

Sol søker redaksjonssjef (vikariat)

Om arbeidsgiver

Om Aller X

Aller X er en del av Aller Media.
Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter.

I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.

Selv om vi er et konsern med over 400 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Sols redaksjonssjef skal ut i foreldrepermisjon, og vi søker en fremoverlent, trygg og trivelig redaksjonell leder som vikar for henne ut februar 2025.

Sol er Norges ledende nyhetsgenerator. Vår ambisjon er å gjøre de mest engasjerende og relevante nyhetene lett tilgjengelig for alle. På Sol får leseren samlet siste nytt fra landets største nyhetsmedier, nisje- og lokalmedier på ett sted, prioritert og presentert av våre flinke vaktsjefer. Redaksjonen produserer også eget innhold.

Sol tilhører selskapet Aller X, som er eid av Aller Media. Vi når ut til en kvart million lesere daglig, og de fleste kommer inn via mobilforsiden vår. Det er litt flere kvinner enn menn som bruker oss. Leserne bor spredt over hele landet.

Som redaksjonssjef i Sol har du personalansvar for fem vaktsjefer som går i turnus. Du leder redaksjonsmøtene, og bistår skrivende og vaktsjef i de daglige prioriteringene av hvilke saker Sol skal publisere på egen front og i sosiale medier. Du har ansvar for turnus og vaktplaner, oppfølging av trafikkmål og budsjett.

Redaksjonssjefen rapporterer til sjefredaktøren, og du får jobbe tett med Sols strategiske utvikling, journalistisk kvalitet og innovasjon i innholdet. Du får lede og motivere en dyktig gjeng mot målet om digital vekst og styrket posisjon, samtidig som du får samarbeide på tvers av Aller Media for å utveksle ideer, strategier og beste praksis med kolleger i andre merkevarer. 

Vi søker deg som har

  • erfaring fra ledelse i digitale medier
  • demonstrert evne til å drive digital vekst og engasjement
  • gode lederegenskaper med evne til å bygge lag og motivere
  • orden på presse-etikken, er strukturert og ryddig
  • innsikt i den teknologiske utviklingen og er nysgjerrig på nye verktøy

Du får

  • en nøkkelrolle i et ledende mediehus
  • jobbe med en liten, fremoverlent gjeng, som evner å snu seg raskt
  • en spennende og utfordrende arbeidsplass med stor påvirkningskraft
  • konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter

Er du journalisten vi søker etter? Vi gleder oss til å høre fra deg! 


Kontaktpersoner:

Hilde Schjerve
Sjefredaktør
91785456
hilde.schjerve@sol.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS