Stillingsannonse:

Opplagsvinneren Innherred søker frontsjef/journalist

Søknadsfrist: 29. april

Mediehuset Innherred er av fjorårets opplagsvinnere. Nå søker vi frontsjef/journalist.

Om arbeidsgiver

Mediehuset Innherred er en sammenslåing av de tidligere lokalavisene Levanger-Avisa og Verdalingen. Vi er lokalavis for Levanger og Verdal kommuner, og har et opplag på 9213. Vi er tilknyttet Polaris-konsernet, og er en solid lokal bedrift med robust økonomi. Vi holder til i moderne lokaler i Verdal og Levanger.

Vi økte med 637 utgaver i fjor, og har nå et opplag på 9213. Vi betyr mye for våre lesere i Levanger og Verdal. Her skjer det mye, og vi er tett på det som foregår. Det gjør at vi har en spennende arbeidshverdag og et godt arbeidsmiljø. Nå trenger vi flere flinke og hyggelige kolleger.

Du vil få prøvd deg på mange journalistiske områder, og vil få stort ansvar i jobben. Vi søker en kandidat med journalistisk erfaring.

Du vil inngå i en turnus som innebærer kvelds- og helgearbeid cirka hver sjette uke.

Journalistisk utdanning er en fordel, men det er viktigst at du har jobbet i en redaksjon før.

Generelt om stillingen

Du bør takle et høyt tempo, være en hyggelig kollega, og like en arbeidsdag som aldri er kjedelig. Vi er en solid lokal bedrift som har hatt meget god utvikling i de siste årene. Vi har kontorer i Levanger og Verdal. Det er kort vei mellom kontorene, og vi er fleksible på hvor vi jobber fra.

Levanger er en studentby og sykehusby, noe som gjør at det er mange innflyttere. Det gjør det lett å flytte til regionen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vi er behjelpelige med å finne sted å bo for søkere uten nettverk i området.

Kvinner oppfordres til å søke.

Trenger du mer informasjon tar du kontakt med
ansvarlig redaktør Espen Leirset (tlf. 41306708/ e-post: espen.leirset@innherred.no) eller klubbleder Jørgen Haug (tlf. 91644651/ e-post: jorgen.haug@innherred.no).

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS