Stillingsannonse:

Energiteknikk søker ansvarlig redaktør

Søknadsfrist 10. mai

Om arbeidsgiver

Bak nettavisen energiteknikk.net 
står ElektoMedia AS, som også er utgiverselskapet for Energiteknikk, fagbladet for energibransjen.

I tillegg blir det flere ganger i uken sendt ut et nyhetsbrev til om lag 7000 brukere med saker linket til nettavisen.

Typiske målgrupper for både bladet, nettavisen og nyhetsbrevet er ingeniører, montører og andre tekniske medarbeidere, samt ledere, i energiforsyningen, og andre som er engasjert innenfor fagområder knyttet til produksjon og overføring av elektrisitet og varme. Nettavisen energiteknikk.net har en noe bredere redaksjonell profil enn Energiteknikk, det tekniske fagbladet.

Energiteknikk er medlem av Fagpressen. Bladet og nettavisen er uavhengig, og redigeres etter prinsippene i Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten.

Den mest spennende redaktørjobben i fagpressen?

Elektrifiseringen er forutsetningen for det grønne skiftet. Ønsker du å være tett på og rapportere om det som skjer innenfor fornybar energi i årene fremover, ikke minst på det teknologiske området?


ElektroMedia AS, som utgir fagbladet Energiteknikk og nettavisen energiteknikk.net, er på jakt etter en som kan overta roret når ansvarlig redaktør nå trekker seg tilbake etter tjue år i stillingen.


Vi ønsker oss en aktiv og initiativrik skrivende redaktør - og en leder som kan motivere og inspirere. Du har det overordnede og daglige ansvaret for den redaksjonelle virksomheten, og rapporterer til styret (styreleder). I tillegg til ansvarlig redaktør, består redaksjonen av en fast tilsatt dyktig og erfaren medarbeider, samt frilansere, alle med solid energijournalistisk kompetanse.

I samarbeid med nytilsatt daglig leder og styreleder skal du stake ut den strategiske kursen for videre utvikling av utgiverselskapet, bladet og nettstedet, ut ifra det solide fundamentet som er skapt.


Energiteknikk er fagblad og nyhetsportal for den fremtidsrettede energibransjen, med teknisk ansatte og ledere som sentrale målgrupper.


ElektroMedia har meget god økonomi og er i sterk fremgang, med stor økning i digitale abonnementer, spesielt gjennom bedriftsavtaler med mange energiselskaper. Energiteknikk har fortsatt et betydelig abonnementspotensial, og det skal vi utløse i årene fremover ved å bruke enda mer ressurser på å gjøre energiteknikk.net til det foretrukne nyhetsnettstedet.


Kraftbransjen er i fokus som aldri før – fremtiden er elektrisk!


Du må ha interesse og engasjement for det spennende som skjer på energiområdet, og kunne gå løs på utfordringene det kan være å sette seg inn i mer tekniske problemstillinger som grunnlag for å kunne lage de gode sakene. Du vil ha folk rundt deg som kan gi råd og veiledning hvis det trengs.


Energiteknikk er uavhengig av eierinteresser og redigeres etter Redaktørplakaten.
Vi tilbyr gode lønnsbetingelser. Arbeidssted er Oslo-området.

Vi ser for oss tiltredelse i løpet av august


KONTAKTPERSON:
Stein Arne Bakken, ansvarlig redaktør
tlf. 922 56 358 – stein@energiteknikk.net

Søk på stillingen

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS