Stillingsannonse:

Vestby Avis søker etter frilansere og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver

Vestby Avis dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Vestby Avis har 3000 abonnenter og leverer gode resultater. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet. 

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn

Har du en drøm om å bli journalist? Eller vil du ha en morsom og spennende ekstrajobb, som gjør at Vestbys innbyggere blir mer opplyst?

Vestby Avis søker nå etter frilansere og tilkallingsvikarer – en fin mulighet for å skaffe seg god erfaring, og en fot innenfor yrket. 
Antall oppdrag vil variere, men for de rette personene kan det bli en del å gjøre. Du må kunne ta hele vakter, og ta oppdrag både på dagtid, kveldstid og i helger.

Vi ser etter deg som er fleksibel, pålitelig og glad i å prate med folk. 

Hos oss vil du få god erfaring fra en redaksjon og lære noe nytt hver gang. 

Du vil bli gitt god opplæring. Søknadsfrist: 31. mai. Vi ansetter fortløpende.

Kontaktinformasjon:

Trine Urstad
Ansvarlig redaktør/daglig leder
trine.urstad@vestbyavis.no
938 17 011

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS