Direktør NRK Nyheter

Søknadsfrist: 05. juli 2018

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nyhetsdivisjonen produserer og publiserer nyheter på alle plattformer og har ca. 370 medarbeidere.

Som redaktør for divisjonens nyhetsproduksjon har du et særlig ansvar for å videreutvikle nyhetsjournalistikken. Du skal også lede og utvikle divisjonen, gjennom å sikre at medarbeidere har riktig kompetanse, at NRK evner å tiltrekke seg nye og unge talenter og at divisjonen bidrar til å forbedre og utvikle NRK hver dag.

Vi ser etter deg med solid leder- og redaktørerfaring fra nyhetsdelen i et større mediehus, som har inngående innsikt i medieutvikling og digitalisering og som har ledet krevende endringsprosesser. Du har lyktes gjennom blant annet god og tydelig kommunikasjon, evne til å stimulere medarbeidere og sterk gjennomføringsevne.

Vi tilbyr deg en av Norges mest spennende lederstillinger i mediebransjen, med mulighet til å ha en sentral rolle i hvordan NRK skal utvikle seg i framtida.

Som øverste leder for divisjonen er du del av NRKs toppledelse og bidrar i ledelsen av hele NRK og rapporterer til kringkastingssjefen.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver, i innledende fase. Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste.

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Kontaktinfo:

Visindi v/Heidi Wiggen

916 56 103

Søk på stillingen her: www.visindi.no

Søknadsfrist: 05. juli 2018

Powered by Labrador CMS