Stillingsannonse:

Vil du bli vår nye kjendisreporter i fast stilling (Seoghør.no/
Dagbladet kjendis)?

Søknadsfrist: 28. november

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aller Media

Har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media. Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Kjendisgjengen i Aller Media teller i dag omlag 20 ansatte, som består av både skrivende reportere, TV-journalister og SoMe-medarbeidere. Og mens suksessen vokser på alle plattformer, ønsker vi å styrke laget med nok en medarbeider!

Til den offensive redaksjonen, som produserer underholdningsstoff for både Se og Hør og Dagbladets digitale plattformer, ser vi etter en dyktig og kreativ journalist med bunnsolid kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv.

Du som søker må kunne tenke smart og raskt. Det er helt avgjørende at du har et skarpt blikk for nyheter, at du har en spennende formidlingsevne og besitter de kvalitetene som skal til for å bygge et solid nettverk.

Som resten av redaksjonen må du elske at sakene dine blir lest av hele Norge, og du må lære deg å jobbe med vinklingene til de sitter.

Jobben innebærer både deskarbeid med høyt tempo og utegående jobbing der norske kjendiser ferdes. Målet ditt må være å fange opp de beste nyhetene fra norsk underholdningsliv – og å presentere dem til våre lesere først.

Reporteren vil inngå i avdelingens turnus med arbeid både morgen-, kvelds og helgejobbing.

Vær rask med søknaden - deadline kommer fort!

Søknadsfrist: Mandag 28. november 2022

Kontaktpersoner

Jonas Jørstad, redaktør, 93245329, jonas@aller.no

Mina Helene Knudsen, reder for redaksjonsklubben, 98004145, mina.knudsen@kk.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS