Stillingsannonse:

TV 2 søker reporter i Trondheim

Søknadsfrist: 15. juni

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

Nå søker TV 2 etter reporter i Trondheim. Vi ser etter deg som både kan finne og fortelle egne, spennende historier men også vinne kappløpet om å publisere først – både på TV og nett.

Om jobben

Stillingen er plattformuavhengig, det vil si at du må levere til TV2.no, kveldssendingene på TV 2 Direkte og til TV 2 Nyheter

Nyhetsoperasjonen i TV 2 er krevende og skjer på flere plattformer samtidig, men det viktigste for oss er at du har et kaldt hode og et varmt hjerte – for journalistikken.

Dette er en allmenn reporterstilling, og det er derfor nødvendig med svært god og bred samfunnskunnskap. Erfaring fra nasjonale nyhetsmedier og relevant utdanning er en fordel, men ikke et krav.

Du vil jobbe tett med vår dyktige fotograf i Trondheim, og dele jobbadresse med gode kollegaer i vårt underselskap Screen Story i samme by..

Reportere i distriktsredaksjonen jobber ofte i team med andre reportere og fotografer i TV 2. Vi legger stor vekt på at du er kreativ, modig, leveringsdyktig, har gode samarbeidsevner og er god med kilder. Du har bred allmennkunnskap og at du har digital kompetanse. Godt humør gjør alt lettere.

Du vil få et spesielt ansvar for å dekke Trøndelag. Du må like å jobbe i felt og å dekke løpende nyheter og hendelser.

Vårt løfte til deg

Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.

Kompetanse vi ser etter

  • Kunne lage egensaker som er avslørende, blanke nyheter og som gir konsekvens på TV 2 Nyhetenes plattformer.
  • Ha et utbredt kildenett.
  • Bidra til at TV2.no og TV 2 Nyheter er først ute med det siste.
  • Idérik, ha initiativ og være kreativ med tanke på gjennomføring, presentasjon og formidling av nyhetssakene.
  • Du må trives med høyt tempo.
  • Du har erfaring med liverapportering. Fordel, men ikke et krav.
  • Du må kunne planlegge og researche journalistisk innhold utover det å publisere fortløpende nyheter.
  • Stillingen medfører reiser.
  • Du rapporterer til redaksjonssjef, distriktskontor, som har arbeidssted Bergen.

Har du noen spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med

Bjørnar Solheim - redaksjonssjef distrikt,
tlf 95159332, epost: bjornar.solheim@tv2.no

Margrethe Håland Solheim - Klubbleder,
tlf: 45492227. epost: MargretheHaland.Solheim@tv2.no

Avdeling: Nyheter og aktualitet
Steder: Trondheim
Ansettelsestype: Fulltid
Søknadsfrist: 2023-06-15

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS