Stillingsannonse:

NRK søker nyhetsjournalister og journalister

Søknadsfrist: 21. februar

NRK Vestfold og Telemark

er ett av NRKs 10 distriktskontorer. Vi har hovedkontor i Porsgrunn og redaksjon i Tønsberg. Vi jobber sammen som ett kontor med tett samarbeid på tvers hver eneste dag. Alle redaksjonssjefene er ledere for ansatte på begge kontorene. Alle jobber med innhold fra både Vestfold og Telemark.Hver dag jobber vi for å vise fram vår del av landet gjennom å løfte de lokale historiene og de viktige sakene til et større publikum på NRKs nasjonale flater. Når vi lykkes aller best, treffer sakene våre både NRK.no, Dagsrevyen, Dagsnytt.

I tillegg leverer vi et bredt tilbud med lokale morgen- og ettermiddagssendinger på NRK P1. Hver kveld samler vi de viktigste sakene og historiene i TV-sendinger klokka 19.45 og 22.55. Vi har også lokal nettside, men det er NRK.no som er vår viktigste digitale plattform.Vi satser også tungt på undersøkende journalistikk. Flere journalister i NRK Vestfold og Telemark jobber i undersøkende gruppe, som er en fellessatsing mellom distriktskontorene NRK Vestfold og Telemark, Sørlandet og Oslo/Viken. Dette er de tre distriktskontorene i NRKs region sørøst.

To faste stillinger i NRK Vestfold og Telemark. Vi søker deg som vil gi alt for å vinne nyhetskampen og ha det gøy på jobb sammen med oss.

Dette er noe av det de tre kollegene på bildet trekker fram som det beste ved å jobbe i NRK Vestfold og Telemark:

Veronica Westhrin: – Når du først kommer inn i NRK, er det så mange muligheter. Du får en unik mulighet til å utvikle deg som journalist.

Martin Torstveit: – Det er vanvittig stor variasjon i arbeidsoppgavene. Det er motiverende å komme på nasjonale nyheter med saker. Vi er et kjempekollegium, som har det veldig gøy sammen.

Sara Rydland Nærum: – Det er så mange rause kolleger fra hele NRK som deler kompetanse. Jeg lærer noe hver dag.

Nå har også du mulighet til å bli en del av dette laget. Vi har to ledige faste journaliststillinger, en i Tønsberg og en i Porsgrunn. Vi har det siste året omstilt redaksjonen etter tempo i nyhetsoperasjonen, og jobber for å løfte både den raske journalistikken og den planlagte, skarpe egenjournalstikken. Det er satt en tydelig digital retning og en like tydelig ambisjon for kulturen vi skal bygge. Nå ønsker vi oss to kolleger som vil være med å styrke både arbeidsmiljøet og den journalistiske gjennomslagskraften.

Nyhetsjournalister Porsgrunn eller Tønsberg

Vi søker flere iderike, samfunnsengasjerte og selvstendige nyhetsjournalister, som brenner for at NRK Vestfold og Telemark er først og best på de største sakene fra vårt distrikt.I NRK leverer vi saker til flere plattformer, men vi har størst behov for flere selvstendige journalister med teft for gode vinklinger og erfaring med å lage saker på mobilens premisser. Når du lykkes med det, når du flere hundre tusen lesere på NRK.no, som er vår viktigste, digitale plattform.Hos oss får du arbeidsdager som varierer fra ren breaking- og team-jobbing på dagens største nyhetssak, til å jobbe fram spennende egensaker. Med på kjøpet får du mange kunnskapsrike og inkluderende kolleger, som gleder seg til å få nye folk på laget.Hos oss må du regne med nyhetsjobbing i turnus for nett, TV og radio.

Vi ser også etter journalister med vaktsjeferfaring eller -ambisjoner. Vi jakter vi på en journalist som kan gå inn i den sentrale funksjonen som vaktsjef. Du stiller sterkt dersom du har erfaring som frontsjef, vaktsjef eller reportasjeleder, men det er ikke noe krav.Vi leverer til flere plattformer, men det er digitalt først som gjelder når det smeller. Du er en sterk nyhetsjournalist som har konkurranseinstinktet på plass og et hjerte som banker for å løfte og utvikle nå-journalistikken. Du ser nyhetspoengene raskt, og vet hvordan du får en sak til å fly på nettet. Du er god med folk og er en utpreget lagspiller.

Kontaktpersoner

Richard Aune, nyhetssjef planlagt, 90120085, [email protected]

Håkon Eliassen, nyhetssjef direkte, 41661587, [email protected]

Hilde Lindgren, redaksjonssjef, 97020502, [email protected]

Kristin Monstad, distriktsredaktør, 97539530, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS