Stillingsannonse:

Watch Media søker journalister til nye satsinger i Norge

Søknadsfrist: 15. mars

Firma: Watch Media

Watch Media som er en del av JP/Politikens Hus - Danmarks største avishus. Konsernet gir blant annet ut Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Selskapet eier også halvparten av næringslivsavisen Børsen, og har nylig kjøpt nyhetsbyrået Ritzau Finans.

De siste ti årene har Watch Medier hatt suksess med å lansere en rekke digitale bransjemedier i dansk næringsliv. Selskapet satser nå også i Norge og Tyskland. Watch Medier har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Frankfurt, Brussel og New York.

I løpet av 10 år har vi skapt Danmarks største næringslivsredaksjon, nå satser vi i Norge.

Denne våren setter vi sammen nye team med erfarne skribenter og unge talenter. Målet er å løfte dekningen av noen av Norges viktigste bransjer til et nytt nivå.

Vi har nettopp ansatt redaktører til våre nye, digitale bransjemedier. Og nå trenger vi journalister som elsker å være best på området de dekker. De rette kandidatene er effektive, systematiske og strålende på kildearbeid.

Våre journalister skal «eie» bransjen de jobber med. De skal rapportere om suksessene og fiaskoene. De skal følge de mektigste og de dyktigste.
Og de skal levere både raske nyheter og gode egensaker hver dag.

Våre medier er avhengig av redaksjonens evne til å skape lojale brukere, noe som stiller høye krav til kvalitet og troverdighet. Det hele handler om å skape journalistikk som gir leserne oversikt og innsikt, slik at de står igjen med et kunnskapsbasert konkurransefortrinn på jobben.

Det er strålende om du har erfaring fra næringslivsjournalistikk, men vi ønsker også å utvikle noen nye stjerner, nye talenter som kan kombinere kvalitet med hurtighet – og som gjerne vil utvikle spisskompetanse i en spesifikk bransje.

Det viktigste er at du har et raskt hode, engasjement og en sterk journalistisk drivkraft. Vi forventer også at du kan ta ansvar det som blir en hektisk, men spennende, etableringsfase, hvor du sammen med dine kolleger både skal dekke felleshistorier og følge opp egne ideer.

Som journalist i Watch Media kommer du til at jobbe fra vår redaksjon i Oslo sentrum. Her kan du få oppleve entusiasmen til en oppstartsbedrift, kombinert med trygge økonomiske rammer.

Hvis du vil vite mer, kan du gjerne kontakte internasjonal redaktør
Rasmus Emborg[email protected] eller telefon: +45 23 24 45 64.

Du kan sende din søknad på e-post til Rasmus Emborg innen 24. februar.
Men send den gjerne tidligere også, vi behandler søknader og gjennomfører
intervjuer fortløpende.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS