Stillingsannonse:

Vil du jobbe med oss? NRK Nyheter Ung søker journalister

Søknadsfrist: 29. juli

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRK Nyheter leter stadig etter ulike former for spisskompetanse som kan styrke vårt oppdrag mot publikum, og nå ser vi spesielt etter deg som også har journalistisk erfaring med video, bilder og lyd.

Vi er opptatt av mangfold i alle former og ber spesielt deg som tenker at du skiller deg ut, enten faglig eller som følge av tilhørighet og bakgrunn, om å vurdere å søke.

Du må være godt kjent med formidling på sosiale medier og ha stor forståelse for nye former å formidle journalistikk på.

Du kan også forklare kompliserte saker på måter som gjør nyheter forståelig og tilgjengelig for alle. Erfaring fra et redaksjonelt miljø vil være en stor fordel.

Hos oss vil du jobbe selvstendig og samtidig være en del av en kultur der kollegaer bygger hverandre gode og tar eierskap til ideer, saker og prosjekter som et lag. Vi forventer at du er ærlig, ambisiøs, og endringsvillig. Til gjengjeld kan vi tilby et av NRKs mest spennende redaksjonsmiljøer som arbeidsplass.  

Klassisk journalistutdanning eller annen form for medieutdanning er ikke obligatorisk, men du må være vant til å jobbe med å finne egne saker og videreutvikle disse fra ide til produksjon, og videre til publisering. Behersker du video, klipp og programmer som Photoshop, Premiere og AfterEffects i tillegg, vil dette regnes som et stort pluss.

Kvalifikasjoner

Sterk formidlingsevne på flere plattformer: bilde, lyd og tekst. Nyhetsteft som treffer ungt. Høy grad av forståelse for form og nye måter å formidle nyheter på.

Personlige egenskaper

Modig. Sosialt og faglig sterk, lagbygger med stor grad av selvstendighet. Tydelige ambisjoner.

Vi tilbyr

Et ungt, kreativt miljø med faglig tyngde og stor takhøyde.

Kontaktinformasjon

Dan Kåre Engebretsen, redaksjonssjef innovasjon og utvikling, [email protected]

Ingunn Andersen, redaksjonsleder ung, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS