Stillingsannonse:

Vi søker tilkallingsvikarer til kjendisdesken!

Søknadsfrist: 4. juli

Aller Media AS

Aller Media AS

Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.

Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

For seks år siden etablerte Aller Media en felles kjendisdesk for Seoghør.no og Dagbladet.no. Suksessen har vært unik - og veksten fortsetter. Derfor er vi på jakt etter flere allsidige tilkallingsvikarer til Nordens største kjendisredaksjon.

Se og Hørs og Dagbladets digitale kjendisdesk er i dag Norges største og mest slagkraftige redaksjon innenfor underholdningsjournalistikk. Redaksjonen står bak mange av de mest oppsiktsvekkende kjendisreportasjene og avsløringene her hjemme de siste årene. I tillegg dekker vi nyheter fra den internasjonale arenaen døgnet rundt. Nå trenger vi flere dyktige reportere i tilkallingsvikariat.

Vi trenger deg med stor interesse for kjendiser, og som ser på denne muligheten som et springbrett videre. Det er avgjørende at du har god teft for nyheter, glødende humør og at du elsker å skrive sakene alle snakker om. Du må like tempo og å jobbe med vinklinger til de sitter. Arbeidet innebærer både deskarbeid og «utegående» jobbing på de arenaene kjendisene ferdes.

Hvis du lar deg trekke mot denne spennende muligheten - søk nå!

Søknadsfrist: Mandag 4. juli 2022

Kontaktpersoner:

Jonas Jørstad
Redaktør
932 45 329
[email protected]

Mina Helene Knudsen
Leder for redaksjonsklubben
980 04 145
[email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS