Stillingsannonse:

TV 2 søker økonomireporter

Søknadsfrist: 4. mars

TV 2

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

TV 2 er blant Norges største nyhetstjenester. Vil du bidra til at vi vokser ytterligere? Nå søker vi økonomireporter som ønsker å sette dagsorden.

TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier. Vi skal fortsette å styrke oss. Derfor trenger vi nå en økonomireporter til Samfunnsavdelingen vår.

Om jobben

Samfunnsavdelingen skal sørge for at TV 2 er best på løpende nyhetsdekning fra politikk og samfunn. Vi leverer innhold til TV 2s ulike plattformer: TV2.no, kveldssendingene på TV 2, samt TV 2 Nyhetskanalen.

Du må brenne for journalistikken og samfunnsoppdraget, og like å jobbe i et pulserende miljø med kolleger med sterkt konkurranseinstinkt på TV 2s vegne. Du må like å vinne nyhetskampen, og levere til alle plattformer. Du må også være en god kollega som er raus, og glad i å samarbeide.

Vi ser etter deg som

  • Er interessert i økonomi, spesielt forbrukerøkonomi
  • Evner å se konsekvenser av makroøkonomi for den lille mann og kvinne
  • Har et godt kildenettverk og evne til å finne egne nyheter som setter dagsorden
  • Behersker å fortelle historier både digitalt og gjennom levende bilder, og kan rapportere direkte
  • Har evne til å tenke kreativt og nyskapende
  • Har stor arbeidskapasitet, god presseetisk forståelse, og gode samarbeidsevner

Stillingen vil inngå i en turnus.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Fortsatt nysgjerrig?

Søk stillingen, eller ta kontakt med:

Redaksjonssjef Anne Weider Aasen, [email protected] eller klubbleder
Margrethe Håland Solheim, [email protected]

Om å jobbe i TV 2

En jobb i TV2.no gir deg store muligheter på alle plattformer i en redaksjon med stor gjennomslagskraft. Hos oss jobber vi med alt fra hardtslående nyheter og breaking news, til populære programmer som Kompani Lauritzen og Åsted Norge, til eksklusive sportsrettigheter som Champions League og Tour de France. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021. Alt av våre nyheter, programmer, sport og andre innholdsområder, på tvers av ulike plattformer og kanaler, gir en unik mulighet for variasjon og motivasjon. Det er gjennom denne bredden TV 2 skal stå ut, og være et førstevalg for publikum, og en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste i bransjen.

Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS