Stillingsannonse:

Strawberry Publishing søker redaksjonssjef sakprosa

Søknadsfrist: 24. oktober

Strawberry Publishing

Strawberry Publishing

Strawberry Publishing ble etablert for fire år siden, og har på kort tid bygd seg opp til Norges fjerde største allmennforlag. Vi er nå på vei inn i en ny fase, med Nord-Europas største forlagskonsern Bonnier som hovedeier. Ambisjonene våre er skyhøye, og sakprosa er identifisert som en hovedsatsing. For å nå målet om å bli Norges største og viktigste sakprosaredaksjon, søker vi en leder med erfaring, drivkraft og ambisjoner.

Strawberry Publishing ble etablert for fire år siden, og har på kort tid bygd seg opp til Norges fjerde største allmennforlag.

Med uærbødighet og nytenking har forlaget tiltrukket seg skjønnlitterære suksessforfattere som Anne B. Ragde, Jørn Lier Horst, Tom Egeland, Unni Lindell og Vetle Lid Larssen, samt hatt stor suksess på sakprosa med blant annet Aksel Lund Svindal, Petter Northug, Petter Stordalen og «Fattig student» Karen Elene Thorsen.

Nå går forlaget inn i en ny fase, med Nord-Europas største forlagskonsern Bonnier som hovedeier. Ambisjonene er skyhøye, og sakprosa er identifisert som en hovedsatsing. For å nå målet om å bli Norges største og viktigste sakprosaredaksjon, søker vi en leder med erfaring, drivkraft og ambisjoner.

I rollen som redaksjonssjef, vil du ha det faglige og forretningsmessige ansvaret for sakprosa – norsk og oversatt. Dette omfatter blant annet oppgaver som:

  • redaksjonell oppfølging
  • idéarbeid, listebygging og akkvisisjon
  • redaktøransvar for et begrenset antall prosjekter
  • personalledelse og økonomisk styring

Vi søker spesielt deg med et stort nettverk i norsk samfunnsliv, politikk og underholdning.

Redaksjonssjef sakprosa inngår i forlagets ledergruppe og vil dermed bidra til å forme forlagets strategi, vekst og profil. Bransjeerfaring og erfaring som redaktør er en fordel, men ikke et krav. Erfaring fra kommersiell virksomhet er en fordel.

Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø i nyoppussede lokaler midt i Oslo sentrum.Konkurransedyktig lønn og pensjon etter avtale.Vi vet at mangfold skaper gode resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

For mer informasjon om stillingen, kontakt vår rådgiver hos Hodejegerne,
Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025.

Søknadsfrist 24. oktober.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS