Stillingsannonse:

Sommervikarer til selveste Sommerbyen

Søknadsfrist: 27. februar

Tønsbergs Blad

Tønsbergs Blad

Tønsbergs Blad er Vestfolds ledende mediehus og holder til sentralt på Brygga i Tønsberg. Tønsbergs Blads opplag øker stadig og var i første halvår 2021 på 23.751 abonnenter. Det totale lesertallet er nå 61.500, daglige lesere. Lønnsomheten og soliditeten er meget god. Tønsbergs Blad eies av Amedia AS.

Et sommervikariat i Tønsbergs Blad sikrer deg først og fremst en fantastisk sommer som du aldri vil glemme, men det kan også være en inngangsport til en lang og lysende journalistkarriere.

Vi garanterer at du vil lære masse, og le masse. Det blir hektisk og slitsomt, men først og fremst spennende og gøy. Fra våre lokaler på bryggekanten i Tønsberg vil du jobbe med alt fra store dagsordensettende saker, til de nære godbitene. Du må like å lage breaking-saker, og også kunne lage større reportasjer. Du må regne med å levere både bilder, bildeserier, video og å kunne direkterapportere fra felt.

Vi vil gjerne ha kandidater som har annerledes journalistbakgrunn, eller bare journalister som er glad i å tenke annerledes eller utenfor boksen.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et supert arbeidsmiljø og veldig bra og dyktige, prisvinnende, kolleger som du kan lære masse av.

Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kveldsvakter, helgevakter og turnus på sistenytt-desken. Det er absolutt en fordel om du har førerkort.

Ved spørsmål om stillingen kontakt:

Emira Holmøy, klubbleder, [email protected], 92805231

Erik Wold Aunemo, nyhetsredaktør, [email protected], 97578185

Sigmund Kydland, ansvarlig redaktør/adm. direktør,
[email protected], 48064676

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS