Stillingsannonse:

Sjefredaktør for Techradar.com

Søknadsfrist: Snarest

Orage

Orage

Orage er et ungt forlag med kraftig vekst innen print, lisensierte nettsteder (Techradar.com) og utvikling av læreplattformen Skolerom. Vi har 25 medarbeidere og 400m2 kontorer på Jarlsø utenfor Tønsberg. Vi ser Norden som ett marked og planlegger utvidelser i Europa.

TechRadar Norden søker en erfaren og tydelig redaksjonell leder med sterk motivasjon for å løfte nettstedet og merkevaren videre til neste nivå - i en tid med stor vekst. Stillingen er fast og fulltid.

I rollen som sjefredaktør får du ansvaret for å definere og implementere en redaksjonell profil og innholdsstrategi i fire land - i samråd med avdelingens øvrige ledere. Du er overordnet ansvarlig for alle nettsidene og alt innholdet som publiseres på TechRadar i våre markeder - per i dag Sverige, Danmark, Norge og Finland - og jobber aktivt med effektivisering, organisering, merkevarebygging og innovasjon i redaksjonen.

Du vil lede et nordisk team av både faste ansatte og frilansere, og har ansvar for alt fra rekruttering til oppfølging av disse. Bedriften har høye vekstambisjoner og det forventes at du bygger - og leder - en redaksjon som oppnår vekstmålene, samtidig som du har fokus på økt kvalitet.

Stillingen passer for deg som er strukturert, ansvarlig og engasjert. Den kan gi stort spillerom til deg som ønsker å være med på å bygge opp et innholdsnettsted med enormt potensial.

Kandidater til stillingen bør ha:

 • Solid redaksjonell bakgrunn
 • Erfaring fra lederroller
 • Beviselig kommersiell teft

Arbeidsoppgaver:

Sjefredaktøren er redaksjonelt ansvarlig for TechRadar i Norden, og for administrasjon og drift av alle tilknyttede nettsteder. Dette innebærer koordinasjon av alt innhold og alle avdelingens skribenter, samt kostnadskontroll og overholdelse av leveringsfrister.

Stillingen er overordnet ansvarlig for redaksjonell synlighet og branding for TechRadar i Norden, samt lokal testing av produkter.

Vi leter etter deg som:

 • Har minimum 5 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis i en lederrolle
 • Har minimum 3 års relevant høyere utdannelse (erfaring kan kompensere)
 • Har en genuin interesse for tech, og helst praktisk arbeidserfaring som tech-journalist
 • Har beviselig kommersiell teft
 • Er en dyktig relasjonsbygger
 • Skriver og snakker flytende norsk eller svensk og kommuniserer feilfritt på engelsk
 • Har grunnleggende ferdigheter i Office / Gsuite, og er god til å lære nye systemer

Du er en strateg, god til å prioritere og motivere og får energi av å skape gode, langsiktige resultater.

Vi tilbyr:

 • Et engasjert og fagsterkt arbeidsmiljø
 • Mulighet for mye ansvar og stort handlingsrom for en initiativrik person
 • Mulighet for å jobbe på nordisk nivå i en bedrift med store vekstambisjoner
 • Fleksibilitet ift. delvis hjemmekontor

Techradar.com er et av de største innholdsnettstedene for forbrukerelektronikk og tech i verden. Vårt formål er å hjelpe folk når de skal kjøpe tech, enten de trenger en ny mobiltelefon, TV, laptop eller noe annet innen tech. TechRadar har over 50 millioner lesere globalt hver måned, hvorav ca 1,5 millioner i Norden. TechRadar Norden lisensieres og drives av Orage AS fra Jarlsø utenfor Tønsberg.

Søknader og eventuelle spørsmål bes rettes Lisa M. Erichsen, head of digital,
+47 936 01 951, [email protected].

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS