Stillingsannonse:

Sandefjords Blad søker frontsjef

Søknadsfrist: 25. januar

Sandefjords Blad har gjennom mange år prioritert å få til en sterk digital utvikling, og vi er nå blitt en nettavis som også gir ut en papiravis.

Det er bare digitalt vi kan vokse, og det er bare digitalt vi kan sikre inntekter til god og viktig lokaljournalistikk i fremtiden. Vi spiller en vesentlig rolle i Sandefjord både når det er hverdag og når det er dekket til fest, når det er krise eller når lokalsamfunnet flyter mer som normalt.

Dette har vi lykkes med blant annet fordi vi har sett verdien av å utvikle gode frontsjefer, og fordi vi ved ansettelser legger mer vekt på hvor langt den enkelte kan nå – enn at alle krav til stillingen er innfridd fra første stund.

Din jobb blir å sørge for at fronten er interessant og triggende, og at alle saker er godt vinklet. Det gjør du både ved å bearbeide sakene, men også ved å ta lederansvar og gå i dialog med journalistene, enten enkeltvis eller ved å invitere til temasamlinger og lignende. Du må selv være en dyktig nyhetsjeger og effektiv journalist, men du vil inngå i avisas redaksjonsledergruppe og få betalt medlemskap i Norsk Redaktørforening.

Her vil du få rikelig med muligheter til å ta ansvar, både for den enkelte vakt og for større prosjekter. Du vil ha reportasjelederansvar på kveld og helger,
og i hverdagen jobber du tett med nyhetsredaktøren.

Du vil ofte være ansvarlig redaktørs stedfortreder.

Vi ser også gjerne at du kan vikariere som nyhetsredaktør.

Vi mener at det ikke er tilfeldig at mange som tidligere har jobbet hos oss,
har svært spennende stillinger i nasjonale mediehus eller er ledere innen media i dag.

I dette tilfellet skal to av våre dyktige og unge redaktører videre til interessante lederjobber i henholdsvis Nettavisen og i Avisa Oslo. Det er deres etterfølgere vi nå skal erstatte.

Vi kommer til å se spesielt etter ambisiøse frontsjefemner, som gjerne vil videre – enten hos oss eller i Amedia.

Du vil jobbe i turnus med to andre frontsjefer. Du må ha førerkort og disponere bil.

Sandefjords Blad er en del av Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø. Det bør legges til at du vil jobbe i landets mest solfylte kommune med gode odds for mange fine sommerdager.

Spørsmål om stillingen kontakt:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Sandefjords Blad

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka,
fra tidlig morgenstund til lang på natt.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS