Stillingsannonse:

Moss Avis søker journalist

Søknadsfrist: Snarest

Moss Avis

Moss Avis

Er mossedistriktets største lokalavis med 37 500 daglige lesere. Vi henvender oss til innbyggerne i Moss, Rygge, Våler, Råde og Vestby. Vi holder til i Gudesgt. 1 i Moss sentrum. Avisen eies av Amedia.

Med kommunesammenslåing og storstilt byfornying er Moss by i rivende utvikling. Det samme gjelder Moss Avis, som holder til i nye lokaler rett ved Verket, et av landets mest spennende byutviklingsprosjekter.

Vi har ledig et fire måneders engasjement i en prosjektstilling fra 1. september til 31. desember. Vi er i den sammenheng på jakt etter nye talenter som vil bidra til ytterligere utvikling av avisen og journalistikken.

Moss Avis har nå flere lesere på nett enn på papir. Våre lesere forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt, mens det skjer. Det stiller krav til journalistens evne til å finne og produsere saker raskt og presist.

Det digitale skiftet gir oss også nye muligheter til å speile det lokale nyhetsbildet. Du må trives med å stadig endre arbeidsmetoder og verktøy. Stillingene innebærer turnusarbeid på kveld og i helger. Vi har også fleksible ordninger for hjemmekontor.

Kontaktpersoner:

Nyhetsredaktør Øystein Kristiansen tlf. 950 35 417

Digitalredaktør Sigrid Holmsen tlf. 416 08 417

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på karriere.amedia.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS