Stillingsannonse:

Hamar arbeiderblad søker sommervikarer

Søknadsfrist: 01. mars

NYHET trenger vikarer som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkere må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker. Vikarene inngår i avdelingens vaktsystem.

KULTUR OG FEATURE trenger vikarer som kan jobbe med kulturnyheter og reportasjer. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkerne må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker.

SPORT trenger vikarer som skal jobbe med nyheter, reportasje og redigering. Vikarer som har erfaring fra idrett og har nyhetsteft i tillegg, eller har erfaring fra sportsjournalistikk og kan jobbe raskt, effektivt og selvstendig, vil bli foretrukket. Vikaren vil inngå i avdelingens vaktsystem.

BRUMUNDDAL: På vårt avdelingskontor i Brumunddal trenger vi vikar som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale, kultur- og featurereportasjer i hektiske sommermåneder. Vikaren må kunne jobbe raskt, effektivt og selvstendig. Søkere må ha journalistisk erfaring. Vikaren vil inngå i hovedredaksjonens turnus for kveldsog helgejobbing.

Eventuelle spørsmål om vikariatene kan rettes til:
Nyhetsredaktør John Arne Holmlund tlf.: 976 29 708 / e-post: [email protected] Sportsredaktør Rune Steen Hansen tlf.: 905 55 342 / e-post: [email protected]
TV og fotosjef Trond Lillebo tlf.: 913 45 077 / e-post: [email protected]
Kulturredaktør Geir Vestad tlf.: 915 29 690 / e-post: [email protected]

Vi ønsker en kort, skriftlig søknad vedlagt CV.

Søkere må oppgi hvilket vikariat(er) de søker i prioritert rekkefølge.

Vi ønsker søknadene tilsendt på e-post: [email protected]
Merk søknaden: «Sommervikar».

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Hamar Arbeiderblad

Hamar Arbeiderblad (HA) ble stiftet i 1925, og dekker kommunene Hamar, Ringsaker, Løten og Stange.
HA leses daglig på nett og papir av 85 000 lesere. Avisa har lokale eiere og en god økonomi.