Stillingsannonse:

Fast stilling som produksjonsleder i NRK Nyheter

Søknadsfrist: 29. november

NRK

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Arbeidsoppgaver

Produksjonslederjobben i NRK Nyheter består av to hovedoppgaver: produksjonsleder på eventer og prosjekter og produksjonsleder/script på større TV-produksjoner. Produksjonslederens viktigste oppgave i begge disse rollene handler om å fange opp og registrere endringer og informasjon og ha oversikt og kontroll på alle detaljene i produksjonen.

I rollen som produksjonsleder på eventer og prosjekter vil arbeidsoppgaver og ansvar kunne beskrives i følgende punkter:

Planlegge produksjonene i samarbeid med prosjektleder og producer, redaksjonen og planvaktsjef/vaktsjef.

Lage framdrifts- og dagsplaner, og en praktisk tilnærming til de daglige redaksjonelle beslutningene i samarbeid med redaksjonLage kalkyler, følge opp kostnader, utbetale honorarer og økonomirapportering.

Prioritere og bestille ressurser og foreslå omdisponeringer og tiltak.

Sørge for kontrakter i prosjektet.

Følge opp rettigheter og metadataleveranse for produksjonen.

Avslutte produksjonen økonomisk og evaluere i samarbeid med redaksjon, prosjekt eller planvaktsjef. I stillingen vil det også inngå noe scripting på de store TV-produksjonene, men hovedvekten ligger på produksjonsledelse.

Kvalifikasjoner

Relevant TV-utdanning vil være en fordel, men er ikke et krav. Erfaring og opparbeidet kompetanse kan veie opp for manglende utdanning.

Erfaring med produksjonsledelse for TV-sendinger og fra nyhetsarbeid på desk er en fordel.Det er en fordel å beherske Excel, samt systemer for TV-produksjon.Gode kunnskaper norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

Evne til å takle stress i en hektisk sendesituasjon. Gode samarbeidsevner og evne til konfliktløsning. Evne til å finne kreative løsninger. Evne til å ta raske beslutninger.

Vi tilbyr

Norges største miljø for planlegging og produksjon av nyheter og aktualitet. Gode kolleger som deler av sin kompetanse. Spennende jobb i Norges største nyhetsorganisasjon.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS