Stillingsannonse:

Er du vår nye digitale journalist?

Søknadsfrist: Snarest

Hammerfestingen

Hammerfestingen

Lokalavisa Hammerfestingen er lokalavis for Hammerfest. Vi er nå nøyaktig ti år.

Vi gir ut papiravis en gang i uka, og har nettavis med mange utviklingsmuligheter og ubrukte muligheter for digitale journalister. Vi dekker alt av stort og smått, og har stigende opplagskurve.

Vi søker etter en digital journalist i 100 prosent stilling, som skal være med på å ta lokalavisa i Hammerfest til nye høyder.

Hos oss finner du en av Finnmarks triveligste journalistjobber i en trivelig by med fornøyde lesere, som heier på lokalavisa.

I Finnmark får du også nedskrevet studielånet med inntil 25.000 kroner per år, lavere skatt, og vi har billigere strøm. Vi tror heller ikke det blir så vanskelig å leie seg bopel sentralt.

Lokalavisa Hammerfestingen er ei ukeavis som holder til i flotte nye lokaler på gateplan i Hammerfest sentrum. Vi gir ut papiravis en gang i uken, og har ei nettavis med gode trafikktall.

Papiravisa vår har godt fotfeste, men utviklingsmulighetene våre digitalt er veldig spennende. Derfor ønsker vi at vår neste journalist er heldigital, og liker å jobbe med nettsaker og å forske på ulike digitale verktøy.

Vår neste journalist blir også inspirert av gode trafikktall, er flink til å bruke sosiale medier og liker å prate med folk. Hos oss er alle muligheter åpne.

Journalisten vi ser etter har nyhetsteft, og har altså stor forståelse for at medieutviklingen foregår digitalt og at hammerfestingen.no derfor er viktig å satse på for å nå våre ambisjoner som lokalavis.

Våre journalister har høyt tempo, jobber selvstendig, er idérik, og flinke til selv å finne saker som engasjerer og interesserer våre lesere.

Vi kan tilby en fleksibel arbeidsplass, har stor takhøyde, og hos oss får du en morsom og lærerik jobb.

Fortrinnsvis ønsker vi en person som har førerkortklasse B.

Deltidsstilling:

Det er mulighet for at vi kan vurdere å ansette journalister i deltidsstillinger, om det er ønskelig. Vi er også åpne for å gjøre avtaler på timebasis.

Vil du bli med på laget? Send oss en søknad med CV allerede i dag til [email protected].

Tiltredelse etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Redaktør Bjørn Egil Jakobsen, mobil 91 63 19 43.

Eller du kan ringe og slå av en prat med redaksjonssjef Linn Marit Hermansen, mobil 94 86 10 80.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS