Stillingsannonse:

Drammens Tidende søker sommervikarer

Søknadsfrist: 17. februar

Har du lyst til å jobbe i Drammen i sommer?

Drammens Tidende gir våre 82.000 lesere engasjerende nyheter hver eneste dag, det meste av døgnet. Vi har en av landets mest lærerike redaksjoner å jobbe i,
og du kan bli en del av den.

Vi er på jakt etter ivrige sommervikarer til både nyheter og sport, som skal sørge for at Drammens Tidende er først og best i regionen.

Vi er på jakt etter deg som har ideer - som overrasker, utfordrer eller underholder.

Med lokaler sentralt på Strømsø torg, rett ved togstasjonen, byr vi på varierte arbeidsoppgaver i en redaksjon med godt stemning, i en av Norges aller fineste byer.

Vikarer må ha førerkort. Journalistisk erfaring er en fordel.Drammens Tidende er endel av Amedia konsernet. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her, https://karriere.amedia.no/

Spørsmål kan rettes til

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Drammens Tidende

Drammens Tidende er det ledende mediehuset i drammensregionen og holder til i moderne, lyse lokaler rett ved jernbanestasjonen i den stolte elvebyen. DT har hatt opplagsvekst tre år på rad og har nå 26.576 abonnenter.

DT er den nest største avisa i mediekonsernet Amedia, som er landets største utgiver av lokale medier med nær 900 journalister landet rundt. Med oppkjøpet av Nordsjø Media utvider Amedia porteføljen av lokalaviser til 75 aviser.
I tillegg eier konsernet den nasjonale tittelen Nettavisen.