Stillingsannonse:

Digital journalist og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 13. februar

Klar Tale

Klar Tale

Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis. På nettavisen klartale.no finner du alltid de viktigste nyhetene. Enkelt språk gjør avisen lettere å lese enn andre aviser.

Bli digital journalist i Klar Tale.

Lettlestavisen Klar Tale leter etter en digital journalist som kan bidra til å løfte lettlest journalistikk ut til stadig flere lesere. Du ser digitale muligheter i presentasjon og innhold, og bruker digitale nettplattformer (SoMe) for å spre avisas journalistikk og hente inn gode saker. Du tenker digital først, men mestrer å publisere både til nett og papir. Stillingen som digital journalist er en prosjektstilling i 100 prosent, med oppstart så raskt som mulig og senest 1. april. Redaksjonen har også behov for tilkallingsvikarer.

Du er en nysgjerrig journalist, interessert i å møte mennesker, og har god erfaring i å løfte både reportasjer og nyhetssaker ut til leserne. Du er språksikker og entusiastisk etter å formidle klart og enkelt, enten du skriver nyhetssaker, reportasjer eller notiser. Du tar bilder og filmer selv. Du er også opptatt av hvordan innholdet i avisa kan brukes på nye måter for å få flere abonnenter.

Redaksjonen i Klar Tale er en liten gjeng, og vi jobber like godt selvstendig som i team. Vi jobber sammen for å lage en best mulig avis for alle som trenger lettleste nyheter. Hos oss får du prøve deg på det meste, enten det er gravesaker, breaking eller forklarende forbrukersaker på et lettlest språk.

Klar Tale er Norges eneste lettleste avis, med et opplag på rundt 10.000 i papir i uka og 1 million lesere på nett årlig (2020). Vi gir innsikt og skaper oversikt i nyhetsbildet. Klar Tale er en politisk og religiøst uavhengig publikasjon som produseres av selskapet Lettlest Media AS i Mentor Medier, på oppdrag fra stiftelsen Klar Tale. Vi kommer som papirutgave, e-avis, nettavis, som lydavis på CD og som podcast.

Spørsmål?

Kontakt redaktør Gøril Huse telefon 90845159, [email protected] eller journalist Arnfinn Storsveen, 94832414, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS