Stillingsannonse:

Budstikka søker nyhetsjeger til fast stilling

Søknadsfrist: 18. mai

Budstikka

Budstikka

Er et lokalt mediehus, i et av Norges mest spennende nedslagsfelt. Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Budstikka er en del av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Vil du jakte gode saker og vinne nyhetskampen i et av landets mest hendelsesrike områder? Ønsker du å utvikle deg til å bli en av landets beste journalister?
Da er det deg vi leter etter.

I Budstikka jobber vi hver dag for å være best på nyheter i Asker og Bærum. Nå trenger vi en ny kollega på laget. Den vi leter etter har teften for de beste sakene, er ikke redd for å si klart fra om hvilke saker i nyhetsbildet vi bør dekke og former mer enn gjerne arbeidshverdagen selv.

Du må like å jobbe med et bredt spekter av nyheter, samtidig som at det er rom for ekstra fokus på enkeltområder. Den vi leter etter vil inngå i en fast turnus på nettdesken. Derfor bør du trives med et høyt tempo, ha god etisk vurderingsevne og journalistisk erfaring. Om du tidligere har jobbet med frontredigering, er det en fordel.

Stillingen rapporterer til nyhetsredaktør, men samarbeider i det daglige med reportasjeledelsen på nettdesk. Stillingen inngår i turnus som innebærer morgenvakter, kveldsvakter og helgevakter.

Hva kan vi tilby deg?

  • Varierte arbeidsoppgaver og stort ansvar i arbeidet med videreutvikling av budstikka.no

  • Dyktige og positive kollegaer som jobber målrettet for å nå nye abonnenter og vokse redaksjonelt

  • En unik plattform for faglig utvikling. Her vil du få gode muligheter til å gjennomføre store og små prosjekter. Noen av landets beste kolleger står klare for å gjøre deg til en bedre journalist.

  • Hyggelige lokaler på Billingstadsletta i Asker (med treningsrom!). Det går ekspressbuss fra Oslo gjennom hele døgnet.

  • Tilgang til hytte på Beitostølen

  • Konkurransedyktig lønn

Søknadsfristen er 18. mai, men vi vurderer kandidater fortløpende.

Budstikka er en av landets største lokalaviser, heleid av Amedia-konsernet - med alle mulighetene som følger med. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Amedia? Les mer her

Kontaktinformasjon:

  • Simen Waagsether, nyhetsredaktør, tlf: 932 05 637

  • Karianne Steinsland, sjefredaktør, tlf: 971 18 785

  • Klubbleder er Eyvind S. Menne, tlf: 995 15 492

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS