Stillingsannonse:

Avisa Oslo søker kultur- og underholdningsjournalist

Søknadsfrist: Snarest

Vi skal lage den avisa Oslo mangler - og trenger! Blir du med?

Vi bygger nå opp en slagkraftig redaksjon med 35 redaksjonelle medarbeidere,
som skal levere nyheter døgnet rundt sju dager i uka. Vi skal samle Oslo i én avis igjen – blir du med?

Vi ønsker at Avisa Oslo skal være en nyskapende trendsetter i det norske mediebildet. Da trenger vi de beste journalistene, og vår nye kultur- og underholdningsjournalist får en nøkkelrolle. Dersom du har god kunnskap eller interesse for byens yrende kultur- og uteliv og vil jobbe i en avis som skal skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge – les videre!

Om jobben
I Avisa Oslo ser vi på Oslo som en pop up-scene hvor musikk, filmer, serier, kunst, arkitektur og reklame hele tiden er i bevegelse. Oslo har Norges mest interessante kultur- og underholdningsscener langt ut over det vi tradisjonelt oppfatter som de institusjonaliserte scenene. Vi vil speile disse bevegelsene og aktørene som driver dem. Vi vil på innsiden av en framvoksende og viktig industri, slik at oslofolk gjennom oss får innsikt i de viktigste trendskaperne og næringsveiene. I tillegg må du dekke byens uteliv. Våre forventninger til rette kandidat til denne jobben:

 • Du skal finne og drive fram nyhetene om kultur og underholdning i Oslo - du skal jobbe dypt inn i miljøene som utgjør Oslos nye puls
 • Du har allerede i dag et godt kjennskap til mylderet av aktører som er bidragsytere til Oslos kultur– og underholdningsscener.
 • Du skal skrive om viktige personer i dette miljøet, også byens kjendiser
 • Som Avisa Oslos ekspert må du påregne å lede live-sendinger og gjøre stand ups live
 • Du blir ett av Avisa Oslos ansikt utad i dette stoffområdet, og du vil få anledning til å kommentere og analysere saker og endringer av betydning
 • Du har god erfaring fra digitale flater

Hva ser vi etter
Oslo er en smeltedigel hva angår etnisitet og levevis. Vi ønsker en redaksjon som speiler dette mangfoldet. For å lykkes som kultur- og underholdningsjournalist tror vi følgende er relevante egenskaper:

 • Du er god til å bygge nettverk, og har meget gode kontaktskapende egenskaper
 • Du er uredd og flink til å spissformulere saker
 • Du har erfaring med tabloid journalistikk, og liker det
 • Du har god oversikt og har evne til å prioritere
 • Du har stor gjennomføringskraft

Vi skal skape et sterkt redaksjonelt felleskap som setter en standard. Hver dag skal vi servere oslofolk journalistikk som ligger tett opptil hva leserne snakker om og er opptatt av. Det gjelder nyheter i spennet fra breaking news til økonomi, politikk, trender og debatt. Hvis dette motiverer deg, og du i tillegg trigges av å starte og utvikle en helt ny avis som skal vinne Oslo – da bør du søke!

Vårt løfte til deg
Vi lover deg en rolle i en lokalavis som skal bety noe for folk. Du kan være med på en helt ny mediesatsing. Vi er en start-up, så alle strukturer og planer er ikke på plass fra dag 1. Men vi har Amedia i ryggen og målet er å skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge. Her kan du bidra til å bygge et sterkt fagmiljø hos en arbeidsgiver som vil utvikle seg sammen med Oslo.

Vil du vite mer om både den historiske satsingen og denne stillingen?
Lytt til denne podkasten med ansvarlig redaktør Magne Storedal og styreleder Jostein Larsen Østring:

https://soundcloud.com/meyerhaugen/avisa-oslo-soker-kultur-og-underholdningsjournalist/s-BpR9Pqsqu9v

Dersom du ønsker mer informasjon, eller vil ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med:
Bård Idås ([email protected])tlf: 95044483

Avisa Oslo er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Avisa Oslo

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium.
En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 694.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS