Stillingsannonse:

Aller Media søker videojournalist til Elbil24

Søknadsfrist: 10. oktober

Aller Media

Aller Media

I Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Norge er best i verden på Elbil. Elbil24 er best i Norge på elbil.

Vi makser trafikken og alle annonsene er utsolgte. Vi har tusenvis av betalende medlemmer. Den eksplosive utviklingen det siste året gjør at vi må ha enda flere på laget. Nå satser vi videre på video.

Gjengen bak suksessen tilhører et innovativ miljø i Scandinavia Online, som produserer kvalitetsjournalistikk fra felten og fra kontorene våre på Hasle eller fra hjemmekontor. Men som videoperson vil du også ha tett kontakt med et stort miljø på 40 personer som jobber med TV i Aller.

Vi leter etter deg som fristes av å lage spennende TV for fans av elbil og folk flest for et av Norges største mediehus. Akkurat hvordan vi skal få det til, er vi ikke sikre på, vi skal knekke koden sammen. Men vi vet vi skal jobbe med kvalitet og nytte, test og produkter, men også underholdning og moro. Du må kunne klippe sammen en dashcamvideo raskt, du må kunne finne innhold på nettet eller via byrå, du må kunne vinkle video for klikk, og du må også kunne være med på oppdrag og filme og klippe sammen eksklusiv footage. Vi har en helt unik standing i elbilbransjen i hele verden. De ringer oss. Vi har tilgang til biler før alle andre.

Du må ha ambisjoner både på egne og teamets vegne. Journalistisk erfaring er et krav, og har du nese for oppsiktsvekkende nyheter, rykker du frem i køen. Du må ha tabloid forståelse og vite hvorfor TV-sakene du lager blir sett – og hva som har skjedd de gangene de ikke blir det.

Som videojournalist hos oss må du komme på jobb med gode ideer - og du må kunne filme, redigere og vinkle videoene kjapt. Du må ikke være redd for å by på deg selv foran kamera, og ikke la deg skremme av live-TV.

Er det drømmejobben? Hvis du vil kapre en av stillingene, vet du hva du må gjøre!

Ved spørsmål – kontakt:

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad med CV sendes til [email protected]

Søknadsfrist 10. oktober 2021.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS