Stillingsannonse:

Aftenposten søker debattjournalist

Søknadsfrist: 14. desember

VI SØKER REPORTERE SOM BRENNER FOR OSLO-JOURNALISTIKK

Oslo og Aftenposten kjenner hverandre godt. Nå skal vi bli enda bedre kjent.
Oslo er ikke bare hovedstaden i Norge, det er også byen nesten en million mennesker kaller hjembyen sin. Vi har alltid tatt Oslo på alvor, men nå går vi et steg lenger. Nå gjør vi det enklere å følge nyheter om Oslo. Hva betyr det for oss som bor her, at Oslo er en delt by? Hvorfor bygges det konstant i mitt nabolag? Hvor finner jeg den beste takeawayen i min bydel?

Våre lesere stoler på at Aftenposten gir en innsiktsfull og engasjerende dekning av det viktigste som skjer der de bor, i landet for øvrig og i verden. Det betyr blant annet den beste journalistikken fra Oslo. Nå ser vi etter nye medarbeidere som kan være med på å styrke vår posisjon i hovedstaden ytterligere.

Aftenposten satser på faktaorientert og analyserende journalistikk,
formidlet gjennom effektive og engasjerende fortellerteknikker i alle våre kanaler: nett, papiravis, magasiner, podkaster og scene.

Vi er blant mediehusene i Europa som har lykkes best med å skape en journalistikk som våre lesere støtter opp om og betaler for. Gjennom tett samarbeid i Schibsted er vi del av landets ledende publisistiske miljø. Vi legger særlig vekt på å utvikle fremtidsrettede produkter for brukerne våre.

Som journalist i Aftenposten møter du lesere som er kritiske, støttende og engasjerte. Du får noen av Norges mest kompetente journalister som kolleger i et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede og store ambisjoner på vegne av journalistikken.

Våre nye kolleger har ideer, kunnskap og vilje til å løfte oss!

Aftenposten trenger medarbeidere med forskjellige erfaringer og ulik bakgrunn.

Aftenposten søker debattjournalist

Aftenposten skal styrke sin posisjon i Oslo ytterligere.
I den forbindelse søker vi etter en debattjournalist.

Vi ser etter deg som kan finne relevante og gode debattanter.
Du vil samarbeide med andre debattjournalister og øvrige journalister i Aftenposten. Det er viktig at du kan jobbe godt i team, har evne til å lære av andre og kan lære bort selv.

Dine kvalifikasjoner:

  • evne til å finne nye debattanter
  • god skriftlig formuleringsevne og evne til å forenkle tekster
  • du må beherske verktøy for selv å kunne lage visuelle elementer som kart og grafikk
  • evne til å tenke nytt rundt presentasjon av våre saker
  • god oversikt over hva som rører seg i Oslo innen områder som politikk, byutvikling, samferdsel og andre temaer som er viktige for Oslos befolkning
  • god etisk vurderingsevne
  • journalistisk erfaring

Aftenposten er opptatt av mangfold blant sine ansatte og oppfordrer folk med flerkulturell kompetanse til å søke.

Ta gjerne kontakt med:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Aftenposten

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS