Stillingsannonse:

Frøya.no søker journalist

Søknadsfrist: Snarest

Lokalavisa Frøya.no utvider redaksjonen og søker etter en journalist. 

Frøya.no

Frøya.no har som mål å dekke alt som skjer i Frøya kommune og med frøyværinger, slik at folk både på Frøya, og i resten av verden, kan lese om den unike kommunen vi bor i.

Frøya.no ble en del av Polaris Media fra september 2021, og jobber tett sammen med andre mediehus i Polaris Media Midt-Norge.

Vi er en bitteliten lokalavis som er lokalpatrioter og som aldri glemmer hvem vi skriver for.

Lokalavisa Frøya.no ble etablert av Tore Strømøy i desember 2010. Avisa er en heldigital avis, og var tidlig ute med kun å levere nyheter på nett.

Vi ser etter deg som brenner for at Frøya.no skal være Norges beste lokalavis på nett. 

Vi har kontor på Sistranda på Frøya i Trøndelag; Norges vakreste og mest spennende kommune.

Oppdrettseventyret gjør at Frøya er en øykommune i sterk vekst. Frøya har i flere år ligget på topp i Norge i prosentvis befolkningsvekst. Det er høyt tempo, mye positivitet og stor utvikling.

Naturen er vill og vakker. Menneskene er utadvendte og åpne. Hverdagen er variert og spennende.

Derfor trenger vi en journalist som liker tempo, og har stor arbeidskapasitet. Vi ser etter deg som er flink med folk, nysgjerrig, kreativ og selvstendig. Du må være engasjert, og en stå-på-person som liker å formidle gjennom både tekst og bilder. Vi som jobber i Frøya.no er heldige å få bo i så vakre omgivelser, og samtidig ha en spennende jobb i en kommune der det alltid skjer noe. Høres dette ut som noe for deg?

Frøya.no er innholdsrik og moderne nettavis, som ble en del av Polaris Media høsten 2021. Vi har tett samarbeid med andre mediehus i Midt-Norge. Vi kan tilby deg en svært spennende jobb med gode kollegaer. Du vil få gode muligheter for faglig utvikling innen konsernet. Vi har en sterk posisjon i lokalsamfunnet, og lojale og engasjerte lesere. 

Redaksjonen består av to journalister. Med deg blir vi tre. Det betyr at du vil få mye ansvar og ha en viktig rolle i avisa.

Journalisten vil gå inn i helgeturnus og må disponere egen bil.

Ønsket oppstart er snarest.

Kontaktinformasjon

Lena Jørgensen, ansvarlig redaktør i Frøya.no, 976 98 465

Søk på stillingen her

 

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS