Stillingsannonse:

Document søker to nyhetsjournalister

Søknadsfrist: 5. mars

Om arbeidsgiver

Document er et ledende, konservativt, uavhengig og riksdekkende mediehus for nyheter, politiske analyser og kommentarer. Vi prioriterer samtidens store og definerende saker, som masseinnvandringen til Norge og Europa og integreringsproblemene som dette fører med seg, utviklingen i verdens viktigste land, USA, ideologi og praksis i offentlig sektor, vind-, klima- og energidebatten.

Retts- og kriminaljournalistikk er et satsningsområde. Document tror på nasjonalstaten som den beste rammen for et godt og trygt liv, og vi er opptatt av å bevare forutsetningene for velferdsstaten og demokratiet: en befolkning som føler fellesskap, har tillit til hverandre og som utnytter naturressurser og arbeidskraften til samfunnets beste.

Document omfatter nettavis, radio, TV, forlag, sosiale medier og lokallag.

Document mottok pressestøtte for første gang i 2023.

Document.no ble kåret som gasellebedrift i Dagens Næringsliv for 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.

Å være journalist i Document er ikke en jobb som passer for alle journalister – det er et kall – et ønske om å balansere nyhetsbildet.

Vi er i stor vekst og søker etter to erfarne fulltidsjournalister til vårt kontor i Oslo.

Document kan tilby de mest spennende arbeidsplassene i norsk medielandskap. Vi har en oppgave og et engasjement. Det hadde medier også tidligere. Men når man forlater opplysnings­tanken, dør engasjementet.

Vi vet at flere journalister er klar over at mediene har trukket opp stigen etter seg i forhold til publikum. De er gått i «tjeneste» for en eller flere saker. De opererer med bundet mandat. Ingenting er mer drepende for engasjementet. Også for publikum. De vet hva de får, og da dør interessen.

Vi går til arbeidet hver eneste dag med blanke ark, og det er en glede å gi leserne noe vi vet de trenger.

Vi tror mange journalister kjenner seg igjen i beskrivelsen. Det bør finnes en stolthet på bunnen av enhver journalist. Man kan ikke desertere når oppgaven kaller. Vi tror det er mange som går rundt og tenker i disse baner.

De to ledige stillingene skal dekke nyhetsjournalistikk generelt og krimreportasjer spesielt (følge rettssaker i tingretten).

Vi jobber med å utvide våre TV- og radiosendinger og programledelse/deltakelse i vårt studio i Oslo er en prioritet. Vi ønsker også at du skal kunne delta på pressemøter og intervjue politikere og andre både i og utenfor studio.

Videre innebærer stillingene skriving og publisering av egne artikler samt redigering av innsendte artikler. Det er også mange andre små og store oppgaver som må fylles for å bidra til å øke Documents leserkrets.

Document har en liten redaksjon og oppgavene blir derfor mange og varierte. Vi jobber tett sammen og det er derfor viktig at du er fleksibel og positiv. I vår redaksjon skjer endringer raskt og evne til omstilling og initiativ er høyt verdsatt.

Send oss en søknad til kontakt@document.no om du er interessert.

Kontaktpersoner

Daglig leder Hanne Tolg, hanne@document.no

Ansvarlig redaktør Hans Rustad, hans.rustad@document.no

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS