Stillingsannonse:

Dagbladet søker tilkallingsvikarer til flere avdelinger

Søknadsfrist: 3. desember

Dagbladet

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.Selv om vi er et konsern med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

  • Nyhetsavdelingen, SoMe-avdelingen, finanssatsingen Børsen og forbrukersatsingen DinSide søker tilkallingsvikarer.
  • Du dyrker nyhetskonkurransen og elsker å være først ute med siste nytt uansett om det er innenriks, utenriks, kultur, kjendis, sport eller andre historier som Dagbladet ønsker å bringe videre til sine 1.8 millioner daglige, unike brukere. 
  • Du finner sakene alle prater om og er oppdatert på hva som trender i inn- og utland. Ønske om å jobbe med tabloidjournalistikk er en forutsetning. 
  • Som tilkallingsvikar vil du regelmessig bli tilbudt vakter dag, kveld og i helger.
  • Erfaring, for eksempel fra lokalavis eller andre relevante nyhetsmedier, er en fordel. 
  • Avdelingene samarbeider tett og med andre miljøer i Dagbladet, som politisk avdeling, Børsen, Dagbladet TV med flere, og tilbyr et sterkt faglig og godt sosialt miljø. 
  • Vennligst spesifiser i søknaden hvilke avdelinger du søker deg til. Det gjøres oppmerksom på at du kan bli spurt om vakter til andre avdelinger enn den du søker deg til.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Søknadsfrist: 3. desember 2023

Kontaktpersoner:

Thomas Sæbø, nyhetsleder, 91600461tsab@db.no

Eugene Brandal Laran, leder SoMe, 45511101ela@db.no

Nicolai Eriksen, leder Børsen, 93089829ner@db.no

Rolf Fiske, leder DinSide, 90051210rfi@db.no

Kjetil Kjær Andersland, Leder Dagbladets redaksjonsklubb, kjetil.andersland@db.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS