Stillingsannonse:

Vi trenger to VM-journalister

Søknadsfrist: 23. juni

Om arbeidsgiver:

Fremover er lokalavisen for Narvik-regionen. Vi holder til i Narvik sentrum og dekker i tillegg kommunene Evenes og Gratangen. Vi gir ut papiravis to ganger i uken og leverer innhold digitalt 24 timer i døgnet, sju dager i uka.

Fremover er en del av Amedia. Konsernet er Norges største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vil du være med på et moderne eventyr?

Narvik skal arrangere VM i alpint. Dette er verdens nest største vintersportarrangement, og det skal investeres for milliarder av kroner i regionen. Selve mesterskapet vil sees av 350 millioner mennesker.

Dette betyr at hele regionen kommer til å gå gjennom historiske endringer. Det kommer til å involvere næringslivet, utelivet og hverdagslivet. Det skal bygges skianlegg, hoteller og spisesteder. En sovende by skal vekkes til live.

Vi ønsker å ansette to journalister med nyhetsteft, samfunnskunnskap og et brennende ønske om å formidle digitalt innhold som engasjerer. Dette er en unik mulighet til å være med på å formidle en virkelig milepæl i nordnorsk kultur- og næringslivshistorie. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill. 

Hvem trenger vi?

Fremover ønsker å lage engasjerende journalistikk om denne transformasjonen. Og vi ønsker å bruke hele den digitale verktøykassa når vi skal formidle den.

Vi ønsker oss journalister som er nysgjerrige, kunnskapsrike og eventyrlystne. Vi ønsker å se hvor pengene investeres. Vi ønsker å avdekke hvordan prosessene foregår i kulissene. Vi ønsker å male hele bildet av hvordan en slik avgjørelse kan endre et helt samfunn.

Du trenger ikke å beherske alt fra første dag i Fremover. Men er du god med tall, god på video eller har kunnskap om idrettspolitikk, vil du ha et fortrinn.

Journalistene skal selvsagt skrive om mer enn VM. Store industrietableringer, tung satsing på Forsvaret, eliteserielag i hockey og et reiseliv i kraftig vekst er blant det vi kan by på. Og alt henger sammen med alt, og kraften av VM vil trolig skape momentum også her.

Hvorfor Fremover og Narvikregionen?

Vi liker å tenke at Narvik er Norges råeste bykommune. I Narvik sentrum er det korte avstander mellom alt, og den leverer det meste man forventer av en moderne by i 2024. Med et VM-fjell i bakgården og en enorm flora av idrettsanlegg, har byen alt som skal til for å dyrke en aktiv livsstil. Elsker du ski og sykkel vil du bosette deg i paradis.

Regionen har også en rekke bygder og bydeler hvor både pulsen er lavere og boligene billigere. Her får du villa med hage, til samme pris som en to-roms i Oslo. 

For spørsmål om stillingen, kontakt:

Anders Horne, ansvarlig redaktør - 90671014/ anders.horne@amedia.no

Hedda Johansen Fors, klubbleder - 90857483/ heddafo@fremover.no

 
Foto: Jan-Arne Pettersen/Visit Narvik


Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS