Stillingsannonse:

TV 2 søker sommervikarer til Sporten

Søknadsfrist: 22. januar

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

TV 2 Sporten søker etter sommervikarer i Bergen og Oslo.

Nordmenn elsker sport, og hos oss jobbes det hardt hver eneste dag for å levere det beste og bredeste tilbudet i Norge.

Som reporter i TV 2 Sporten har du ansvar for løpende dekning av nyhetsbildet, og du produserer redaksjonelt innhold til flere plattformer. Digital kompetanse er en forutsetning i dagens medieverden. Er du en lagspiller med sterk formidlingsevne, kan vi i gjengjeld love deg en spennende arbeidsplass som gir deg utfordringer og rom for å vokse.

Sommeren 2023 byr på store sportsbegivenheter som fotball-VM for kvinner, Tour de France, VM i friidrett, norsk fotball og mye mer.

Kompetansekrav

 • Du må ha gode allmennkunnskaper innen sport, ha kjennskap til de største profilene og være oppdatert i nyhetsbildet til enhver tid.
 • Du må like, og mestre, å jobbe i høyt tempo med flere pågående oppgaver. Du jobber strukturert og effektivt. Du må kunne arbeide med både nyhetssaker og referat, og gjerne ha erfaring med videoredigering.
 • Du er idérik, kan jobbe selvstendig og har god journalistisk vurderingsevne.
 • Du har god kjennskap til Vær varsom-plakaten.
 • Du har god stemmekontroll, med tydelig diksjon, samt presist og kreativt språk med feilfri grammatikk.
 • TV 2 Sporten legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø. Du må derfor ha gode samarbeidsevner, og være interessert i å dele kunnskap med dine kollegaer.

Vi tilbyr

 • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø, med dedikerte og engasjerte kolleger.
 • Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet, og formidle det som skjer til våre brukere til enhver tid.
 • Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og et redaksjonelt miljø med rettigheter som Champions League, norsk fotball, landslagsfotball, La Liga, de største sykkelrittene og vintersport. I tillegg til vår satsing på norsk idretts hjemmebane med hockey, håndball, basketball, volleyball og innebandy.
 • En arbeidsplass med gode muligheter for utvikling.
 • Innebærer jevnlig helg- og kveldsvakter.

Vi oppfordrer deg til å lage en kort video-CV hvor du svarer på følgende:

 1. Hvorfor vil du jobbe for TV 2 Sporten?
 2. Hvorfor er du riktig person for stillingen?

NB: Spesifiser om du søker stilling i Oslo eller Bergen.

For mer informasjon kontakt:

 • Lise Kleiva, redaksjonsleder Bergen, 992 95 169
 • Elin Flaglien, redaksjonsleder Oslo, 928 05 569
 • Espen Solbakken, nyhetsleder, 917 44 209
 • Margrethe Solheim, klubbleder, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS