Stillingsannonse:

Sol søker vaktsjef til 5 måneders vikariat

Søknadsfrist: 8. april

Sol

Aller X er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter.I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.Selv om vi er et konsern med over 400 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Sol er en nyhetsfeed som gir brukerne den raske og brede oversikten over det som er viktig nå. Vår jobb er å gjøre nyhetene enkelt tilgjengelig for alle. På Sol finner du siste nytt sammen med de viktige sakene fra nisjeaviser, lokalaviser og de største nyhetsmediene i landet samlet på ett sted - prioritert av våre flinke vaktsjefer.

Sol når rundt en kvart million lesere hver dag. Flesteparten av dem er på mobil - det er også der vi vokser mest. Det er litt flere kvinner enn menn som er innom oss hver dag, de bor i hele landet og er vanlige folk med normale inntekter. Jobben din blir å gi dem nyhetsbildet.

På vårt beste er Sol den tjenesten som løfter godt innhold fra mindre redaksjoner opp til å bli nasjonale saker som alle må få med seg, og som de største avisene kaster seg på. Vi er i tillegg tilstede som en god breaking-tjeneste for dem som virkelig elsker nyheter.

En typisk dag hos oss er nokså hektisk. Du fokuserer alltid på neste oppslag, samtidig som du mailer med tipsere, desker saker fra NTB, holder kontakten med kolleger, sjekker Kilkaya og deler saker på Facebook. 

Vi ser etter:

 • Deg som har jobbet med nyheter og journalistikk tidligere, og er motivert for å lære mer. 
 • Deg som kjenner det redaksjonelle håndverket og spillereglene godt, og lever etter god presseskikk.
 • En som vet hvilke nyheter som treffer, og er åpen og nysgjerrig for å finne leserverdige saker som bør spres.
 • Deg som skjønner at nyheter må presenteres ulikt, med forskjellig form og tone, på forskjellige kanaler.
 • Dessuten ser vi etter en lagspiller. 

Hos oss vil du:

 • Komme inn i et arbeidsmiljø med flotte kolleger som heier på deg og vil at du skal lykkes.
 • Få en sjef som backer deg, men også utfordrer deg og passer på at du vokser videre.
 • Få full opplæring.
 • Bli rågod på nyhetsvinklinger og forsidemiks.
 • Jobbe masse med presseetikk.
 • Lære, skjønne og bruke trafikktall.
 • Bli kjent med veldig mange redaksjonelle miljøer i Norge.
 • Få gode betingelser, ordnede forhold og jobb i et veldrevet mediekonsern.

Vi ansetter fortløpende. Vikariatet er i utgangspunktet planlagt til 5 måneder, men det kan være mulighet for forlengelse. 

Dette er en turnusjobb hvor helg og kveldsjobbing på påberegnes. 

Kontaktpersoner:

Synne Elise Solli Sanderud, klubbleder, 93862375, Synne.elise.sanderud@Aller.com

Pernille Elene Bjørtomt Hunes, sjefredaktør (konst.), 92602984, Pernille@sol.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS