Stillingsannonse:

Nyhetssiden Sol søker tilkallingsvikar

Søknadsfrist: Snarest

Sol

Aller X er en del av Aller Media. Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter.I Aller Media har vi et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med kolleger som deler raust av sin kompetanse. Mangfold blant våre ansatte er en styrke for oss, og vi er derfor opptatt av å sikre nettopp mangfold og inkludering gjennom en god balanse mellom kjønn, alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til stillingen til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn.Selv om vi er et konsern med over 400 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Vi søker etter dyktige forsideredigere som ønsker å jobbe kvelder, helger og tilkallingsvakter i Sol.no. Perfekt jobb for deg som vil kombinere jobb med studier.

Sol er en nyhetsfeed som gir brukerne den raske og brede oversikten over det som er viktig nå. Vi satser hardt på breaking, og er på jakt etter deg som kan tenke deg å jobbe kvelder, helger og ferier med nettopp dette.

I perioder er det mye å gjøre her, i andre perioder litt stille, så det er en perfekt jobb å kombinere med studier eller andre aktiviteter.

Hos oss får du solid erfaring i å jobbe med nyheter, presentert på forsider, i pushmeldinger og på sosiale medier. Sol.no er en side som er i stadig utvikling, og vi passer på å holde deg som vikar helt oppdatert på det siste og viktigste, slik at du alltid føler deg som en del av teamet her.

En typisk dag hos oss er nokså hektisk. Du fokuserer alltid på neste oppslag, samtidig som du mailer med tipsere, desker en sak fra NTB, holder kontakten med kolleger, sjekker Kilkaya og deler saker på Facebook. Drømmejobb, forutsatt at du elsker nyheter.

Vi er veldig nøye med å ta godt vare på hverandre, og vi kan bevise det: Våre ansatte sier i medarbeiderundersøkelsene at de gjerne vil anbefale en venn å søke jobb hos oss. Det er ikke bare gøy, det er også den viktigste grunnen til at Sol.no vokser mye på mobil.

Litt om deg:

  • Du må ha jobbet med nyheter og journalistikk tidligere, og du må være motivert for å lære mer. Du har mulighet til å jobbe på kvelder og i helger.
  • Du vil gå inn i et miljø der du lærer av de beste, og blir en del av laget.
  • Du har journalisterfaring og kildekritikken i ryggmargen, og teft for å lage gode vinklinger på fronten.
  • Du vet hvilke nyheter som treffer, og er åpen og nysgjerrig for å finne leserverdige saker som bør spres.

Vi lover å gi deg opplæring og oppfølging slik at du etter hvert vil oppleve å mestre jobben.

Vi ansetter fortløpende.

Kontaktpersoner:

Pernille Elene Bjørtomt Hunes, redaksjonssjef, 926 02 984, Pernille@sol.no 

Synne Elise Solli Sanderud, klubbleder, 938 62 375, Synne.elise.sanderud@Aller.com

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS