Stillingsannonse:

NRK Region sørøst styrker laget med journalister til vår undersøkende redaksjon

Søknadsfrist: 12. juni

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Undersøkende redaksjon i sørøst har det siste året levert flere større prisvinnende og nyskapende prosjekter. Nå styrker vi laget med flere journalister, og leter etter deg som er nysgjerrig, strukturert og har utholdenhet til å drive fram undersøkende prosjekt. Du har egne ideer, gjennomføringsevne og ønsker å sette dagsorden og skape konsekvenser med journalistikken.

Vi jobber etter NRKs strategi med levering på mobil først, men sakene skal ofte også inn i større publiseringsløp. Erfaring med produksjon til flere plattformer er derfor en fordel. Det er også en fordel å være selvstendig og ha erfaring fra å være produserende arbeidsleder.

Undersøkende journalistikk er et viktig satsingsområde i NRK og miljøet hos oss er i vekst. Med En app - to verdener, «TikToks Muskelkraft» og Viral fra innsiden har redaksjonen også utviklet teknologijournalistikken i NRK. Det er noe vi ønsker å gjøre mer av, og vi søker spesielt etter deg som vil være med på det.

Hos oss vil du gå inn i en redaksjon som jobber på tvers i regionen. Arbeidssted kan være ved et av våre distriktskontor i Fredrikstad, Tønsberg, Kristiansand, Drammen eller Porsgrunn. Selv om vi sitter spredt, jobber vi sammen som en redaksjon og i team i alle prosjekter. Det er derfor viktig at du både bidrar med egne ideer og erfaring, samtidig som du kan engasjere deg i andres ideer og jobbe fram disse.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 12.06.2023
Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Undersøkende journalist
Stillinger: 2
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100

Arbeidsoppgaver

  • Jobbe med større graveprosjekt.
  • Bidra til idéutvikling og gjennomføring av andres prosjekt i redaksjonen
  • Være med på å utvikle den undersøkende journalistikken og teknologijournalistikken i NRK
  • Fortelle historier som blir valgt på mobil

Kvalifikasjoner

  • Solide journalistiske grunnferdigheter og erfaring med undersøkende journalistikk
  • Evne til å utvikle og gjennomføre større journalistiske prosjekt
  • Gjerne kompetanse innen fagområder som datajournalistikk, økonomi og målgrupper NRK ikke treffer godt nok i dag.
  • Kompetanse og interesse for å utvikle undersøkende historiefortelling.

Personlige egenskaper

  • Gjennomføringsevne
  • Både selvstendig og gode samarbeidsevner
  • Grundig og nysgjerrig

Vi tilbyr

Dette er en fast stilling i en av Norges mest attraktive arbeidsplasser. Du vil jobbe i en prisvinnende, samarbeidsorientert redaksjon med kompetanse på internasjonalt nivå. Vi jobber med større prosjekter som setter spor og gjør en forskjell. Vi er ikke lønnsledende, men har konkurransedyktige betingelser, stort fokus på kompetanse og trivsel. Også har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Anne Vinding
Redaktør Undersøkende redaksjon
Telefon: 97 59 39 44
E-post: anne.vinding@nrk.no

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS