Stillingsannonse:

Moss Avis søker sommervikarer

Søknadsfrist: 26. februar

Moss Avis

er mossedistriktets største lokalavis med 44 000 daglige lesere. Vi henvender oss til innbyggerne i Moss, Våler, Råde og Vestby. Avisen eies av Amedia

Aldri før har det skjedd så mye nytt i Moss. Stadig flere flytter hit. Nye bydeler bygges. Bedrifter, festivaler og restauranter dukker opp, veier og jernbane flyttes. Og jammen har Moss FK rykket opp i OBOS-ligaen. Mens sjøen og naturen ligger der de alltid har gjort - rett utenfor stuedøra.

Nå har du muligheten til å tilbringe noen uker i en av landets flotteste sommerbyer. Moss Avis søker nemlig etter sommervikarer med nese for nyheter og gode historier fra den spennende byen vår.

Leserne våre forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt, mens det skjer. Som journalist hos oss må du derfor finne og lage sakene raskt og presist, og ta i bruk de virkemidlene som formidler historien på best mulig måte.

Sommervikariatene er av 6 til 8 ukers varighet i perioden slutten av juni til midten av august. Påbegynt relevant utdanning er en forutsetning.

Førerkort og tilgang til egen bil er en fordel.

Kontaktpersoner

Øystein Kristiansen, nyhetsredaktør, 950 35 417

Sigrid Holmsen, digitalredaktør, 416 08 417

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS