Stillingsannonse:

Watch Media søker næringslivsjournalister (faste stillinger)

Søknadsfrist: 21. juni

Watch Media

Watch Media er en del av JP/Politikens Hus - Danmarks største avishus. Konsernet gir blant annet ut Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Selskapet eier også halvparten av næringslivsavisen Børsen, og har nylig kjøpt nyhetsbyrået Ritzau Finans.

De siste ti årene har Watch Medier hatt suksess med å lansere 15 digitale bransjemedier i dansk næringsliv. Selskapet satser nå også i Norge og Tyskland. Watch Medier har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Frankfurt, Brussel og New York. Les mer her.

Ønsker du å ha en sentral rolle i oppbyggingen av nye norske bransjemedier?

Drømmer du om dekke bransjer uavhengig, kritisk og fair hvor substans er viktig? Nå har du sjansen!

Ambisiøse Watch Media, eid av Danmarks største avishus JP/Politikens Hus, ser etter skarpe næringslivsjournalister til faste stillinger.

Fra våre kontorer i Torggata 5, midt i hjertet av Oslo, blir du å jobbe med noen av Norges viktigste bransjer. Nettavis for finansnæringen, FinansWatch, ble lansert allerede i april i fjor. Nå er vi på vei med flere nye bransjemedier, og ser derfor etter forsterkninger til Watch-teamet.

Hva vi forventer av deg:

  • At du har et brennende ønske om å fordype deg i bransjer
  • En journalist i Watch Media har oversikt over nyhetsbildet i sin bransje, samt ønsker å lage egne dagsordensettende saker. Høyt tempo og stor arbeidsinnsats er gode ting for en Watch-journalist
  • Å være selvstendig er et pluss, men vi er også et team, som hjelper og støtter hverandre
  • At du trives i utfordrerposisjon

Hva vi kan tilby deg:

  • Muligheten til å være med å forme og påvirke nye bransjemedier
  • Vi ønsker å ha en miks av erfarne og unge talentfulle journalister, som får utvikle seg i et slagkraftig redaksjonelt miljø
  • Godt arbeidsmiljø
  • Entusiastisk oppstartsbedrift, med trygge økonomiske rammer

Normal arbeidstid er mandag til fredag, fra morgen til ettermiddag.

Har du spørsmål om stillingene kan dette rettes til redaktørene Øyvind Henriksen ([email protected], +47 916 24 715) eller Stian Olsen ([email protected],
+47 450 08 115).

En e-post med søknad og CV sendes til [email protected]atchmedia.no. Frist innen 21. juni, send gjerne tidligere da vi behandler søknader fortløpende.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS