Stillingsannonse:

Watch Media søker journalister til nye satsinger

Søknadsfrist: 25. mai

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Watch Media

Watch Media eies av Danmarks største avishus, JP/Politikens Hus, som står bak aviser som Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. Konsernet eier også nyhetsbyrået Ritzau Finans og halvparten av næringslivsavisen Børsen. Dessuten har konsernet eget forlag, og har nylig kjøpt opp norske Kagge Forlag. I Danmark driver Watch Media totalt 16 forskjellige bransjemedier, der til sammen utgjør Danmarks største næringslivsredaksjon. Vi etablerte oss i Norge i 2020, og er også på plass i Tyskland.

Nå kan du bli en del av det raskt voksende mediehuset Watch Media.

Vi skal lansere enda flere nye nettaviser og søker derfor etter journalister til både faste stillinger og vikariater.

Er du en dyktig journalist med interesse for norsk næringsliv og med ambisjoner om å gjøre en forskjell kan du være en av journalistene vi ser etter. Vi jakter nå etter både nye talenter og mer erfarne krefter til vår raskt voksende redaksjon i Oslo.

I Norge har vi så langt etablert tre nettaviser:

  • FinansWatch

  • EiendomsWatch

  • AdvokatWatch

Vi har i tillegg etablert norske avdelinger av våre internasjonale medier ShippingWatch og EnergyWatch.

Vi har fått en god start i Norge, og er nå klare til å etablere flere norske aviser for å dekke de viktigste bransjene i landet med uavhengig, kritisk og redelig næringslivsjournalistikk, med fokus på substans.

Mediene våre er abonnementsfinansierte, og det stiller høye krav til kvalitet og troverdighet kombinert med den hastigheten og produktiviteten som en nettavis krever. Vi gir våre lesere en rask oversikt over de viktigste historiene i bransjen, og vi utvikler våre egne historier og selvstendige vinklinger på sakene som har størst betydning i de bransjene vi dekker.

Våre redaksjoner er satt sammen av unge talenter og erfarne journalister. Felles for alle er ønsket om å drive næringslivsjournalistikk på en ny måte. Vi tror fremtidens journalistikk blir levert digitalt av journalister som vet hva de skriver om, og det er derfor et mål at våre journalister «eier» bransjen de jobber med og skriver om. De skal rapportere om suksesser og fiaskoer. De skal følge de mektigste og de dyktigste. Og de skal levere både raske nyheter og gode egensaker hver dag.

Les mer om Watch Media og dine nye kollegaer på vår hjemmeside: www.watchmedia.no

Det er flott om du har erfaring fra næringslivsjournalistikk, men vi ønsker også å utvikle nye stjerner, som kan kombinere kvalitet med fart – og som gjerne vil utvikle spisskompetanse i en spesifikk bransje. Enten du er nyutdannet, har litt eller lang erfaring, er det viktigste at du har stort pågangsmot og et sterkt journalistisk driv.

Vi forventer også at du kan ta ansvar for det som blir en hektisk, men spennende, etableringsfase. Som journalist i Watch Media vil du jobbe fra vår redaksjon i Oslo sentrum. Her kan du oppleve entusiasmen til en oppstartsbedrift, kombinert med sikre økonomiske rammer.

Ønsker du å høre mer om stillingene, ta gjerne kontakt med følgende personer:

Magnus Eidem, redaktør for FinansWatch: me@finanswatch.no
eller 900 23 280

Øyvind Henriksen, redaktør for EiendomsWatch: oh@eiendomswatch.no
eller 916 24 715

Stian Olsen, redaktør for AdvokatWatch: so@advokatwatch.no eller 450 08 115

Rasmus Emborg, internasjonal redaktør for Watch Medier: re@watchmedier.dk eller +45 23 24 45 64

Send din søknad til Rasmus Emborgre@watchmedier.dk. Fristen er 25. mai 2022, men send den gjerne tidligere også, vi behandler søknader og gjennomfører intervjuer fortløpende.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS