Stillingsannonse:

Vil du være med på å vinne nyhetskampen i Oslo?

Søknadsfrist: 8. august

Avisa Oslo

Avisa Oslo

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium. En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 694.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Vil du være først med nyhetene? Rykke når det smeller? Ha muligheten til å grave når du finner den skikkelige gode saken? Men også skrive om den kule kafeen i nabolaget ditt?

Avisa Oslo har på kort tid blitt en av de viktigste stemmene fra hovedstaden. Det skal vi fortsette med - og vi trenger flere flinke folk på laget.

Hva kan vi tilby?

  • En ung og pulserende redaksjon

  • Muligheten til å utvikle deg som journalist

  • Masse erfaring fra felt
  • Jobbing med et bredt spekter av saker
  • Utvikle din digitale kompetanse innenfor f.eks live, video, some og fronting
  • Stilige redaksjonslokaler midt i Torggata
  • Konkurransedyktige betingelser
  • En del av Amedia - et stort konsern som satser over hele landet
  • En sosial gjeng med dyktige kollegaer

Hvem ser vi etter?

Du kan gjerne ha mye erfaring som journalist, men vi er også interessert i deg som er ganske fersk i gamet. Aller helst har du erfaring fra en lokal, regional eller nasjonal redaksjon.

Det viktigste er at du elsker Oslo, har peiling på hva som rører seg i byen og at du liker å både finne og dekke små og store saker fra hele Oslo. Vi er opptatt av å speile hele Oslo, og om du har spesiell kjennskap til deler av byen er det en fordel.

I Avisa Oslo har journalistene egne spesialfelt, som krim, politikk, samferdsel og bolig. Oppgi i søknaden hvor dine styrker ligger. Dersom du har kompetanse på byliv, helse eller oppvekst er det bra, men det er ikke et krav.

Hvordan blir jobben?

Vi ser etter en nyhetsjournalist til en fast stilling i Avisa Oslo. Stillingen inngår i breaking-gruppa og innebærer turnus. Du kan regne med en hektisk, spennende jobb der du får prøvd deg på mange ulike felt. Men det er også kjempeviktig at du har egne ideer til saker og at du forstår Oslo. Det er en fordel om du liker å rykke og å kaste deg rundt på store og små saker.

Du kan se hva du kan forvente av å jobbe i Avisa Oslo i denne videoen.

Spørsmål om stillingen

Kontakt Hanne Taalesen, nyhetsredaktør, [email protected]

Eirik Bjerklund, klubbleder, [email protected], +47 96203613 eller
Margrethe Miljeteig, redaksjonssjef, [email protected]

NB: Vi kaller inn fortløpende, så det er ingen grunn til å vente til søknadsfristen er ute.

Legg inn CVen din i søkesystemet og legg ved en kort søknad om hvorfor du har lyst til å jobbe i Avisa Oslo.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS