Stillingsannonse:

VGTV søker VJ i Foppall

Søknadsfrist: 14. desember

VGTV Underholdning har som mål å bygge bro mellom fotball- og underholdningsverden og skal i 2021 satse tungt på det etablerte konseptet Foppall hvor Bernt Hulsker er en sentral profil.

Tidligere programleder Jamel Rake tar plass i produsentstolen og programmet skal ledes av Martin Sleipnes som har vært produsent for Spårtsklubben i to år.

Komiker Morten Ramm blir med som fast paneldeltaker.

Foppall søker derfor deg som er fotball- og sportsinteressert, besitter gode foto- og redigeringsevner, er leken, spontan og liker at det er kort vei fra idé til ferdig resultat. Dette blir et studioprogram bestående av innslag som redaksjonen selv produserer. Derfor er vi avhengig av at alle i redaksjonen bidrar med idéer og tar eierskap til det ferdige produktet.

Stillingen rapporterer til

Ansvarlig produsent i VGTV Underholdning

Stillingens formål

Filme og redigere innslag til programmet og innholdsuniverset, publisere innhold, produsere innhold for SoMe og bidra i idéutvikling.

Arbeidsoppgaver

  • Filme og redigere
  • Lage innhold til SoMe
  • Publisere innhold i våre og eksterne flater

Stillingen innebærer noe reising.

Fag og erfaring

Det forventes at man har grunnleggende kompetanse som journalist og videoredigerer.

Personlige egenskaper

  • Du evner å jobbe strukturert og effektivt
  • Du har erfaring med å filme og redigere
  • Du er idésterk
  • Du er god til å kommunisere og samarbeide
  • Du er kreativ og liker å gjøre idéer til handling

Har du lyst til å vite mer?

Snakk med Thor-Erik Claussen (470 95 571), Martin Jøndahl (918 81 740) eller klubbleder Jørgen Braastad (415 30 313)

Søknadsfrist: 14. desember

SØK STILLINGEN HER:

Firma: VGTV As

VGTV AS ble etablert i desember 2013 og består i dag av 60 medarbeidere. Vi lager og distribuerer innhold innen nyheter, aktualitet og dokumentar. Hos VGTV får du mulighet til å påvirke, eksperimentere og stor frihet til å utvikle egne saker.
De ulike redaksjonene jobber med nyheter, aktualitet, sport og dokumentar. Vi ser etter folk med bred digital kompetanse. Nyhetsredaksjonen jobber tett på nyhetsbildet og de andre avdelingene i VG. Vi skal gi seerne oppdaterte nyheter på en frisk, uformell og annerledes måte.

Programavdelingen består av flere mindre redaksjoner som lager innhold innen underholdning, aktualitet og dokumentar. Vi henvender oss til et ungt publikum og profilen skal være uformell og engasjerende.

VGTVs innhold har 25 millioner visninger hver måned. Selskapet er et heleid datterselskap av mediehuset VG og en del av Schibsted-konsernet.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS