Stillingsannonse:

VG søker nyhetsreportere (vikariat)

Søknadsfrist: 16. mai

VG

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VG har to ledige vikariater som nyhetsreporter.

Nyhetsavdelingen sørger hver eneste for at VG er først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter, samt at vi setter dagsorden med eksklusive egensaker.

Nå skal to av våre dyktige reportere ha foreldrepermisjon, og vi søker deres erstattere i to vikariater henholdvis ut 2021 og til medio februar 2022.

Vi søker spesielt reportere med interesse for breaking news og for utenriks. Du må ha godt konkurranseinstinkt, bred samfunnsforståelse og beherske et høyt tempo. Vi ønsker også at du har med deg gode ideer og vilje til å sette dagsorden med egne saker. Digital forståelse og noe journalistisk erfaring er en forutsetning.

Vi tilbyr et godt faglig miljø og muligheter for å utvikle deg som journalist i Norges ledende mediehus. Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende. Arbeidsmiljøet er godt og vilkårene er konkurransedyktige.

Vikariatene inngår i turnus som innebærer morgenvakter, kveldsvakter og helgevakter. Det kan også bli behov for å dekke enkelte nattevakter. Noe reisevirksomhet må påregnes. Tiltredelse så fort som mulig.

Har du spørsmål eller vil du vite mer?

Kontakt:

Seksjonsleder Eva-Therese Loo Grøttum 977 01 064

Breaking-leder Robert Simsø 415 30 316

Klubbleder Jørgen Braastad: 415 30 313

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS