Stillingsannonse:

Vestby Avis søker sommervikarer

Søknadsfrist: snarest

Vestby Avis

Vestby Avis dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Avisen har 3300 abonnenter og har god vekst. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet.

Vi trenger engasjerte og idérike sommervikarer med høy arbeidskapasitet til å jobbe i redaksjonen i sommer.

Vestbys kystlinje strekker seg langs hele kommunen, med sommerstedene Hvitsten og Son i hver sin ende. Vi søker journalister til å dekke det som rører seg i kommunen vår i et bredt spekter fra strandreportasjer til konsekvenser av politiske vedtak som berører innbyggerne i Vestby. Du må ha journalistutdanning eller relevant erfaring, godt språk, være idérik og ha evnen til å jobbe selvstendig. Du får energi av å møte mennesker og finne historien deres, og du er alltid på leting etter nye.

Som sommervikar bidrar du med alle typer saker, samt at du må kunne ta bilder, enkle videoer og lage gode front-titler. Stillingen inngår i turnus med dag-, kveld- og helgevakt.

Vi er for tiden også på jakt etter frilansere og tilkallingsvikarer. Derfor ønsker vi oss aller helst sommervikarer som er disponible både før og etter sommerferien. Spesifiser i søknaden om det er aktuelt å være både sommervikar og tilkallingsvikar, eller bare én av delene.

Vestby Avis er en del av Amedia. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her:

Ved spørsmål kontakt:

Trine Urstad, ansvarlig redaktør/daglig leder
[email protected], 938 17 011

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS