Stillingsannonse:

TV 2 Nyhetene søker researchere (engasjement)

Søknadsfrist: 14. oktober

Har du stor arbeidskapasitet, omfattende samfunnskunnskap, samarbeidsvilje og god journalistisk teft?

TV 2 Nyhetene har ledig to engasjementer som researcher som skal levere innhold til både TV2.no og Nyhetskanalen. Begge plattformene ønsker å løfte debatter som engasjerer bredt i samfunnet, er relevant for mange og som gir våre lesere og seere økt innsikt.

Vi ligger tett på nyhetsbildet og trenger erfarne journalister som jobber raskt og effektivt både med å planlegge og booke gjester til studio-opptredener og som kan lete etter spennende stemmer som kan skrive for tv2.no.
Engasjementene strekker seg ut 2021.

Arbeidsoppgaver

 1. Research er en helt sentral funksjon for TV 2 Nyhetene. Du må ha stor arbeidskapasitet, omfattende samfunnskunnskap, samarbeidsvilje og god journalistisk teft. Du må ha bred erfaring som researcher og ha et betydelig kontaktnettverk. Du må være iderik og engasjert, ettersom dine kvalifikasjoner er avgjørende for hvor relevant og aktuell både Nyhetskanalen og TV2.no fremstår med sine valg av bidragsytere.
 2. Du må ha kunnskap om å hva som skal til for å sette opp en debatt, du må ha god oversikt over kilder som kan være gjester i ulike temasaker og du må kunne jobbe effektivt under press – for eksempel når kanalen går i breaking news. Du må vite hva som skal til for å lage et godt live-rigg.
 3. Du må kunne vurdere hvilke saker/gjester/skribenter som egner seg til publisering på TV2.no og i sosiale medier. Vi ønsker å slippe til et mangfold av stemmer så du må ha et bredt nedslagsfelt journalistisk.
 4. Du må finne innleggene og stemmene som engasjerer og som kan lede til debatter på både TV2.no og Nyhetskanalen. Du må være språksikker, ha god etisk vurderingsevne og evne til effektivt tekstsamarbeid med bidragsytere. Du må også ha solid forståelse for de ulike some-plattformene.
 5. Du må kunne håndtere logistikk knyttet til booking av teknikk som er nødvendig i tv-produksjoner. Du må være strukturert og etterrettelig i kommunikasjonen mellom desk, programledere og vaktsjefer, samt øvrige deler av huset som skal ha informasjon om innhold og gjester på Nyhetskanalen.

Vi tilbyr

 1. Et dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø med engasjerte kolleger i nye lokaler i Bjørvika i Oslo/Media City Bergen
 2. Oppstart snarest.
 3. Arbeidssted: Oslo eller Bergen

Har du spørsmål vedrørende stillingene? Ta kontakt med:

 • Sveinung Habbestad, redaksjonssjef, 90128570 (m)
 • Maja Hjertum, teamleder, 93212990 (m)
 • Henrikke Helland, klubbleder, 91136639 (m).

SØK STILLINGEN HER:

Firma: TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo,
samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre.
TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.

Powered by Labrador CMS