Stillingsannonse:

Story House Egmont søker deskjournalist til vikariat

Søknadsfrist: 28. november

Story House Egmont

Story House Egmont

Story House Egmont utgir blader, magasiner, tegneserier, bøker og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Vi er også medeier i flere suksessfulle selskaper innen e-handel og marketing services. Vårt motto We bring stories to life – har sterke publisistiske verdier. Vi lager godt innhold og journalistikk i verdensklasse, og utvikler attraktive forbrukerfellesskap og merkevarer. Story House er en del av Egmont, et av Nordens ledende mediekonsern. Egmont står bak TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm, samt Lindhardt og Ringhof i Danmark. Egmont er en stiftelse der hele overskuddet går til utvikling av våre selskaper, samt å hjelpe utsatte barn og unge, og støtte filmtalenter.

Familien søker deskjournalist til vikariat!

Story House Egmont er en av Norges største utgivere av ukeblader og magasiner. Vi står bak kjente merkevarer som Hjemmet, Norsk Ukeblad, Bonytt med flere. Nå søker vi en deskjournalist til et vikariat i forbindelse med foreldrepermisjon, for et av våre største ukeblader – Familien.

Familien kommer ut hver 14. dag og Norges største håndarbeidsblad. I tillegg til håndarbeidsstoff har vi gode reportasjer, inspirerende matoppskrifter samt informasjon og råd om hage og grøntstoff.

Vi ser etter en idérik vikar med forståelse for målgruppen og interesse for våre fagområder. Vi er en liten redaksjon og ser etter deg som kan bidra innenfor ett eller flere av disse områdene:

  • Sosiale medier
  • Utvelgelse og kvalitetssikring håndarbeidsstoff, tilpasset målgruppen
  • Oversettelse og bearbeiding/kvalitetssikring av utenlandske håndarbeidsartikler, og tilpassing av disse til norske forhold
  • Bearbeiding/redigering og kvalitetssikring av hage- og grønt stoff
  • Generell tekstredigering,
  • Tekstredigering og administrativ håndtering knyttet til leseraktiviteter

For å lykkes i stillingen må du ha kunnskap og interesse for fagområdene våre, og du identifiserer deg med Familiens målgruppe. Du har spisskompetanse på tekst, har god journalistisk teft og er iderik. Vi bruker ulike digitale verktøy i vårt daglige arbeid og forventer at du raskt setter deg inn i våre lokale systemer og jobber effektivt. I redaksjonen jobber vi som et team, men ivaretar våre selvstendige arbeidsoppgaver. Derfor er vi opptatt av å gi og ta imot tilbakemeldinger. I en liten redaksjon er det periodevis høyt tempo så du må kunne levere og bidra til et godt arbeidsmiljø også i perioder med tidspress.

Vikariatet er en 100 % stilling, men stillingsprosenten kan diskuteres, avhengig av hvilke arbeids- og ansvarsområder som er aktuelle for den enkelte kandidat. Også deltid er aktuelt.

Vikariatet er i utgangspunktet av 8 måneders varighet, med mulighet for forlengelse.

Tillitsvalgt i avdelingen er Åse Myhrvold Egeland, tlf. 909 26 605

Hvis du har spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte: Redaktør, Ingvild Hagen, tlf. 951 13 274.

Søknadsfristen er 28.11.2021.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS