Stillingsannonse:

Journalist Inga Sverdrup og Rolf Fryland i Stavanger Aftenblad.
Journalist Inga Sverdrup og Rolf Fryland i Stavanger Aftenblad.

Stavanger Aftenblad satser offensivt og trenger flere nye medarbeidere

Søknadsfrist: 25. januar

Aftenbladet er det viktigste mediehuset i Rogaland og inne i en periode med sterk digital vekst.

Nå satser vi offensivt og skal styrke redaksjonen med flere nye medarbeidere med stor digital kompetanse og engasjement for et storbyområde som står midt oppi store og krevende utfordringer.

Er du glødende opptatt av journalistikkens rolle i samfunnet?

Brenner du for nyheter?

Er du opptatt av nye, digitale muligheter?

Vil du være med på å løfte oss videre i en av Norgest mest ambisiøse redaksjoner -
i en av landets mest spennende og kreative regioner?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Reportere

Vi er på jakt etter idérike reportere som ønsker å markere seg i det løpende nyhetsbildet, særlig i storbyområdet. Du bør ha kjennskap til regionen, være trygg på presseetiske vurderinger og kunne jobbe raskt både med tekst, lyd og video. Du bør også være interessert i politikk og kunne finne saker i offentlige journaler. Reporterne vil jobbe turnus og bidra til at Aftenbladet.no alltid er oppdatert på lokale og regionale hendelser.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt:

Nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen, [email protected], 41559360

Søk på reporter stillingen her

Prosjektleder/journalist lokalfotball

Aftenbladet skal være enda tettere på lokalfotballen i regionen og ønsker å løfte dekningen til nye høyder. Vi søker derfor etter en journalist som får ansvaret for satsingen. Du må ha stor interesse for fotball og være tett på de lokale klubbene, være idérik, se muligheter i ny teknologi og ha stor gjennomføringsevne.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt:

Sportsleder Stig Nilssen, [email protected], 928 83 714

Søk på journalist/prosjektleder stillingen her

Redaksjonell analytiker

Aftenbladet jobber hver dag med å utvikle digital kvalitetsjournalistikk som gir abonnentene innsikt og kunnskap. Vi har nå mer enn 30.000 rene digitale abonnenter og har ambisjoner om fortsatt kraftig vekst. Vi søker etter en redaksjonell analytiker som får en nøkkelrolle i å fremskaffe innsikt og data som bidrar til å gjøre journalistikken vår enda mer relevant. Analytikeren vil samarbeide tett med våre redaksjonelle medarbeidere og vårt sentrale analysemiljø i Schibsted.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt:

Digitalredaktør Elin Stueland, [email protected] 415 03 536

Søk på redaksjonell analytiker her

Trainee

Aftenbladet søker etter et journalist-talent med flerkulturell bakgrunn og kompetanse. Som trainee i Aftenbladet får du muligheten til å tilegne deg bred erfaring innen journalistikk. Våre reportere dekker blant annet politikk, økonomi, kultur, krim, helse, sport, uteliv og løpende nyheter. I traineeperioden får du mulighet til å jobbe med flere av disse, og andre, tema.

Søk på trainee stillingen her

Sommervikarer

Aftenbladet trenger sommervikarer i redaksjonen for å holde nyhetstrykket oppe i en periode der mange fast ansatte har ferie. Vi søker derfor etter unge, idérike journalister med digital kompetanse og ønske om å sette dagsorden i sommer. Det gjelder nyheter, næringsliv, sport, kultur og foto. Konkurransen om nyhetene er stor. Tidspresset gjør at du må levere raskt, men med krav om etterrettelighet og kvalitet som befester Aftenbladets tillit blant leserne.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt:

Nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen,
[email protected], 41559360

Søk på sommervikar her

Firma: Stavanger Aftenblad

Stavanger Aftenblad er sørvestlandet største regionavis. Grunnlagt 1893. Eies av Schibsted, Norges ledende mediekonsern. Vi er en av fire abonnementsaviser til Schibsted; Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Vi søker engasjerte og dyktige medarbeidere som skal være med å skape fremtidens mediehus.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS