Stillingsannonse:

Redaksjonell leder til Elbilforeningen

Søknadsfrist: 31. oktober

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norsk elbilforening

Vil du lede og formidle bilnyheter i verdens fremste elbilmarked? Norsk elbilforening representerer Norges stadige flere elbilister og har stor medlemsvekst. Norge ligger i front i en global elbilrevolusjon. Vi skal bidra til at alle nye biler som selges i 2025 er elbiler. Vi skal også bidra til at alle elbilister synes det er enkelt og morsomt å kjøre elektrisk.Vi teller over 40 motiverte ansatte i et travelt og spennende arbeidsmiljø på kontoret ved Youngstorget i Oslo. Her serveres det hyggelig og god lunsj, og det diskuteres også innimellom andre ting enn elbil.

Norsk elbilforening styrker satsingen på nyhetsformidling og forbrukersaker om elbil på elbil.no. Dette vil vi gjerne at du tar ansvar for.

Vi søker deg som har gode lederegenskaper, redaksjonell erfaring, journalistisk nyhetsteft og en god penn. Du har interesse og forståelse for teknologi, du er samfunnsengasjert og digitalt oppegående.

Du vil få ansvar for nyhetsformidlingen om elbilnyheter, elbilpolitikk og forbrukersaker på elbil.no. Du skal lede det redaksjonelle arbeidet og følge opp både interne og eksterne leverandører av innhold. Sakene formidles på alle Elbilforeningen sine digitale flater og i vårt nyhetsbrev med over 125.000 abonnenter. Du må også kunne produsere egne saker og redigere andres stoff. Dessuten får du leder- og personalansvar for to medarbeidere.

Vi legger vekt på at du har digital erfaring og kompetanse. Du får ansvar for å sikre trafikkvekst, bruke statistikk og analyser for å nå nye brukere, og du får være med på å utvikle nye nettløsninger.

Med elbil.no er målet å nå ut til alle som vurderer elbil framover og alle som har interesse for elektrifisering. Vi trenger at du har den nødvendige forståelsen for at elbil.no både er en nyhetsportal og vår nettside som interesseorganisasjon.

Kvalifikasjoner

  • Redaksjonell erfaring og gode lederegenskaper
  • Nyhetsteft og en god journalistisk penn
  • Digitalt oppegående og samfunnsengasjert
  • Like å nå hårete mål
  • Interesse for elbil

Hva kan vi tilby?

  • Du får jobbe med et tema som er relevant for svært mange forbrukere, som er høyt oppe på den politiske agendaen og der Norge har en internasjonal lederrolle
  • Spennende utfordringer i et fagmiljø med en sterk posisjon både nasjonalt og internasjonalt
  • Godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og dedikerte kollegaer som er inspirerende og hyggelige å jobbe med
  • En organisasjon i sterk vekst med gode utviklingsmuligheter
  • Lyse, moderne og trivelige lokaler sentralt i Oslo
  • En hyggelig lunsjordning
  • Lønn etter avtale

Vi legger vekt på mangfold i arbeidslivet, og oppfordrer alle som synes stillingen høres spennende ut til å søke.

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt vår rekrutteringsrådgiver i Hodejegerne AS, Turid Grønlund, tlf 917 93 979.

Søknadsfrist: 31.10.21

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS