Stillingsannonse:

Optimera søker Content Manager

Søknadsfrist: 25. januar

Optimera, Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, skal styrke sin digitale tilstedeværelse og søker nå en Content Manager som kan bidra til å styrke våre merkevarer.

Innhold er en viktig verdidriver på nett, både for SEO, sosiale medier, merkevare og omdømme. Som vår nye Content Manager får du et særskilt ansvar for innholdsmarkedsføring ved å initiere, berike og formidle informasjon ved bruk av ulike virkemidler som tekst, video, grafikk og bilder. Det er viktig at innholdet er basert på analyse og innsikt om hva kundene våre ønsker av informasjon og du skal sikre at våre ulike merkevarer kommuniserer med helhetlige og treffende budskap i planlagte markeds- og kundeaktiviteter. Du må evne å tilpasse innhold til ulike plattformer, formater og målgrupper. Du får også et spesielt ansvar for å skape dynamisk innhold på våre hjemmesider og innholdsmarkedsføring som støtter forretningsstrategiene våre og leverer på definerte KPIer.

Av personlige egenskaper er det viktig at du er en strukturert, løsningsorientert og kreativ lagspiller med stor gjennomføringskraft. Du er vant til å jobbe i tverrfaglige team i større organisasjoner og har god formidlingsevne. Evne til å håndtere flere pågående initiativ samtidig, med tette deadlines og endrede prioriteringer blir viktig for å lykkes. Du kjenner deg også igjen i våre verdier: Offensiv, Profesjonell og Personlig. Har du i tillegg en interesse for byggevarer eller et ønske om å få det, er det en fordel.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Solid erfaring med planlegging, produksjon og distribusjon av innhold i egne og betalte flater
  • Svært god skriftlig fremstillingsevne med en lidenskap for historiefortelling, språk og innholdsmarkedsføring
  • God forståelse for SEO og hvordan man skriver og optimaliserer for søk
  • Erfaring med videoproduksjon og generelt god sjangerforståelse
  • Operativ erfaring fra analyseverktøy som Google Analytics, Hotjar og/eller SEMrush
  • Erfaring med ulike publiseringsverktøy
  • Gjerne jobberfaring fra contentbyrå eller som ansvarlig for markedskommunikasjon for en stor og anerkjent merkevare
  • Høyere utdannelse innen tekst og kommunikasjon, multimedia eller markedsføring

Hos oss blir du en del av en markedsavdeling med motiverte medarbeidere og godt og uformelt arbeidsmiljø hvor arbeidsoppgavene er utfordrende og varierte. Din rolle vil sette tydelige spor i arbeidet med å sette planer ut i livet og du vil få stor påvirkningskraft. Ellers har vi meget gode pensjons- og personalforsikringer og lønn etter avtale. Vi holder til i moderne lokaler på Haugenstua i Oslo med egen kantine, garderobefasiliteter og parkeringsplasser inkl. el-bilparkering.

Optimera søker også Head of Performance Marketing

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

SØK STILLINGEN HER

Firma: Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder,
2000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning.
Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og Montér. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS